ISPLIVALI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U TRGOVAČKOJ ŠKOLI U BEOGRADU: Povređeni učenik prevezen u Tiršovu
Nož, Foto: Printcsreen

JEZIV ZLOČIN

ISPLIVALI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U TRGOVAČKOJ ŠKOLI U BEOGRADU: Povređeni učenik prevezen u Tiršovu

Napad se dogodio na sred časa

Objavljeno:

Policajci iz policijske stanice Stari grad uhapsili su M.K. (17) učenika prvog razreda Trgovačkoj škole u Beogradu neposredno nakon što je nožem napao i povredio Ž.Š. (16) takođe đaka te školske ustanove.

Napad se dogodio na sred časa.

- Policija je u kanti za smeće našla krvav nož kojim je uboden maloletnika. Nakon napada Ž. Š. se dao u bekstvo, policija ga je uhapsila u Balkanskoj ulici. Iza svega se krije svađa dvojice učenika- kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, napad se dogodio, oko podne, kada su se dvojica ucenika posvađala, u učionici, tokom nastave. Osumnjičeni za napad M. K. (17) najpre je školskog druga udario stolicom, a onda ga nožem ubo u leđa. Nastavnica i ostali učenici odmah su pozvali lekare i policiju. Ekipa hitne pomoći prevezla je povređenog učenika u dečiju kliniku u Tiršovoj.

Policijske patrole stanice Stari grad, koje su prve izašle na mesto napada, ubrzo su u okolinim ulicama privele osumnjičenog. U jednoj kanti za smeće, u blizini škole, pronađen je i nož tzv.skakavac, kojim je 16-godišnji učenik napadnut.

Povređeni mladić nalazi se van životne opasnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.