IZAŠAO DA POMOGNE POVREĐENIMA, PA ZATEKAO MRTVU ĆERKU I UNUČE: Selo kod Šapca zavijeno u crno nakon teške nesreće
Težak udes u Šapcu, Foto: Kurir / A.M.

tuga

IZAŠAO DA POMOGNE POVREĐENIMA, PA ZATEKAO MRTVU ĆERKU I UNUČE: Selo kod Šapca zavijeno u crno nakon teške nesreće

Nesreća se dogodila u blizini restorana koji je u vlasništvu porodice stradale žene i deteta

Objavljeno:

Marija S. (33), njen sin Vasilije S. (3) i motociklista Nenad Z. (44) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi u selu Cerovac na putu Šabac - Valjevo!

Sudar se dogodila juče oko 12 časova, kad je motociklista udario u "fijat sejčento" kojim je upravljala Marijina majka S. S. (56).

Nesreća se dogodila u blizini restorana koji je u vlasništvu porodice stradale žene i deteta. U trenutku sudara, Marijin otac je bio u restoranu i istrčao je iz njega da pomogne povređenima. Kada je stigao do uništenog automobila imao je šta i da vidi - zatekao je svoju ćerku mrvu, a unuče u veoma teškom stanju. Mališan je preminuo na putu do bolnice.

Nesrećni čovek je plakao i jaukao na sav glas kada je video svoje najmilije u takvom stanju.

Podsetimo, saobraćajna nezgoda dogodila se kada je, kako se sumnja, motociklista obilazio kamion i velikom brzinom udario u "fijat" koji je pokušao da skrene levo. U automobil, koji se kretao iz prvaca Šapca ka Valjevu i kojim je upravljala S.S., na zadnjem sedištu sedela je Marija sa trogodišnjim sinom.

- Počeli su da skreću kad se iza njih pojavio motocikl "jamaha", koji je obilazio kamion. On im se približavao velikom brzinom, sumnja se čak većom od 200 km/h i, i udario u njih . Od siline udarca automobil je izleteo s puta. Prepostavlja se da je telo Marije zajedno sa deteom izletelo iz vozila koje je potpuno bilo uništeno - priča izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje da je od posledica povreda na licu mesta preminuo i vozač motocikla.

On dodaje da je Marija odmah preminula dok je dete još uvek davalo znake života.

- Brzo je stigla Hitna pomoć, lekar je rekao da dete daje znake života. Verujem da su odmah počeli sa reanimacijom i transportom u šabačku bolnicu ali nažalost, dete je preminulo. Lekari u bolnici su samo mogli da konstatuju smrt - rekao je naš sagovornik.

Đavo ga vukao da ubije majku i dete

- Đavo ga je vukao. Motor mu je ostao nasred asfalta. Pukla mu je lobanja, bio je sav krvav. Verovatno nije očekivao da će žena da skrene, kamion je držao svoju stranu, vozio normalno čovek. Eto šta može sekund nepažnje da uradi. Tuga za ženu i dete, ni krivi ni dužni nastradaše - rekao je jedan od očevidaca i dodao da je čuo da je Nenad ranije učestvovao na moto trkama.

Tragedija u kojoj su nastradali majka i dete dogodila se u blizini restorana koji drži Marijin otac.

- Nesrećni Marijin otac, je istrčao da se nađe povređenima, da im pomogne. Ni slutio nije šta ga čeka. Kada je video svoje dete i unuče uhvatio se mučenik za glavu i počeo da kuka i jauče na sav glas. Scena je bil ada kamen zaplače - rekao je jedan od meštana koji se zatekao na licu mesta ubrzo nakon nesreće.

On je doda da je takođe prema zatečenom stanju zaključeno da se sumnja se da je mališan sedeo pored majke ili u njenom krilu, jer sedište za decu tokom uviđaja nije pronađeno

Policija je odmah stigla na lice mesta i obavila uviđaj.

- Saslušani su i svedoci. Pretpostavlja se da je uzrok saobraćajne nesreće brzina kretanja motara. Prema rečima nekih očevidaca, navodno motociklista se trkao sa drugim motorom. Međutim da li je to tačno biće utvrđeno istragom koja je u toku. Za sada, a prema onome što je se moglo videti nakon nezgode, motociklista je velikom brzinom udario u automobil - rekao je sagovornik Informera.

Bonus video:

00:25

Sudar autobusa i taksi vozila u Vojvode Stepe

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.