DETALJI NESREĆE KOD ŠAPCA: Poznato šta se desilo na mestu tragedije koja je potresla Srbiju
Fotografija sa mesta nesreće, Foto: Kurir/J.M.

UŽAS

DETALJI NESREĆE KOD ŠAPCA: Poznato šta se desilo na mestu tragedije koja je potresla Srbiju

U nesreći su poginuli vozač motocikla Z.N. (44) iz Šapca, S.M. (33) i njen trogodišnji sin

Objavljeno:

Policija još uvek obavlja uviđaj na mestu stravične nezgode u Cerovcu, kod Šapca, gde je danas oko 12 časova na mestu poginulo dvoje ljudi, a nakon reanimacije u šabačkoj bolnici preminulo trogodišnje dete koje je u nesreći zadobilo teške povrede.

U nesreći su poginuli vozač motocikla Z.N. (44) iz Šapca, S.M. (33) i njen trogodišnji sin.

Aleksandar Protić, vršilac funkcije osnovnog javnog tužioca za Telegraf.rs je rekao da tužilaštvo u ovom trenutku još ne može da se izjasni o uzrocima nezgode i eventualnoj krivici učesnika u udesu.

Saobraćajna nesreća kod Šapca
Saobraćajna nesreća kod Šapcafoto: Kurir / A.M.

Žena S.S., majka nastradale S.M.,koja je upravljala automobiom zadobila je teške povrede i hospitalizovana je u šabačkoj bolnici. Kako navodi izvor, moticiklista i automobil kojim je upravljala S.S. iz Šapca kretali u istom smeru iz pravca Šapca, pa se pretpostavlja da je do nesreće došlo prilikom skretanja automobila sa puta.

Motociklista je otpozadi svom silinom udario u automobil i tom prilikom je na mestu stradala S.M. koja je sa svojim trogodišnjim sinom sedela na zadnjem sedištu.

1 / 5 Foto: Instagram/192_rs

Iako su pojedini mediji u prvim informacijama objavili da je u udesu učestvovao i kamion, ali prema navodima policije, kamion se zaustavio nakon udesa. Nasred puta koji je dugo posle nesreće bio blokiran zbog uviđaja, pa se iz oba pravca stvorila velika gužva, ostao je skoro smrskan motocikl, dok je automobil ostao odgurnut u kanalu pored puta, uz ogradu seoskog groblja.

Meštani Cerovca su primetili da je od petka više nego uobičajeno motociklista na ovom veoma prometnom putu. Naime, u Koceljevi se od petka do danas održava moto skup sa velikim brojem učesnika.

- Voze brzo, prolete, a neki se i iživljavaju pa voze na jednom točku - rekao je meštanin. Mladić koji je danas nastradao u udesu je, prema navodima očevidaca, vozio velikom brzinom i nije bilo šanse da zakoči i ne udari u automobil koji je skretao.

Daleko iza njega u istom smeru vozio je drugi motociklista koji se zaustavio na mestu nesreće.

Naš izvor navodi da majka koja je nastradala u udesu nije bila vezana sigurnosnim pojasom, a dečak koji je posle nesreće preminuo u šabačkoj bolnici nije bio u sedištu.

Bonus video:

00:25

Sudar autobusa i taksi vozila u Vojvode Stepe

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.