DETALJI NESTANKA TINEJDŽERKE IZ NIŠA: Došla sa bratom na pijacu i nestala, policija traga za njoj VEĆ 5 DANA
Izvor MUP, Foto: MUP

POTRAGA

DETALJI NESTANKA TINEJDŽERKE IZ NIŠA: Došla sa bratom na pijacu i nestala, policija traga za njoj VEĆ 5 DANA

Policija moli građane da se jave ukoliko su je videli!

Objavljeno:

Niška policija već peti dan traga za tinejdžerkom M.S. (16) iz Prćilovice kod Aleksinca kojoj se izgubio svaki trag nakon što je 30.aprila došla sa bratom u Niš na pijacu.

- Devojka je sa bratom došla u Niš autobusom 30.aprila da kupe određene stvari na jednoj od pijaca. I ranije su zajedno dolazili do Niša kako bi pazarili na pijaci. Međutim, u jednom trenutku su se razdvojili i nakon toga brat nije mogao više da je pronađe. On se posle nekog vremena i bezuspešne portage vratio kući u selo u okolini Aleksinca, ali pošto se njegova sestra nije pojavila do večeri, roditelji su sutradan, 1. maja prijavili policiji nestanak - kaže izvor.

Nestala devojčica
foto: MUP

Niška policja je započela potragu i već danima proverava sve okolnosti ovog događaja. Danas je objavljena i fotografija nestale tinejdžerke

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu intenzivno tragaju za šesnaestogodišnjom devojčicom čiji je nestanak prijavljen u Nišu. U trenutku nestanka na sebi je imala plavu duksericu sa kapuljačom, roze helanke i roze patike - saopšteno je iz niške policije.

Policija je pozvala sve koji je prepoznaju sa fotografije ili imaju neku informaciju o njoj da jave na brojeve telefona: 192 i 018/522-982.

( Espreso / Blic )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.