ČEKAJU SE REZULTATI OBDUKCIJE: Nikola je preminuo posle udarca dozerom u glavu u kafiću na Ubu
Preminuli Nikola Lukić, Foto: Društvene mreže

STRAŠNO

ČEKAJU SE REZULTATI OBDUKCIJE: Nikola je preminuo posle udarca dozerom u glavu u kafiću na Ubu

Osumnjičeni za smrt mladića pred tužiocem branio rečima "da nije imao nameru da ikoga ubije i da mu je zbog svega žao"

Objavljeno:

Obdukcija tela Nikole L. (26) iz Uba koji je preminuo nakon što je ga je Lazar M. (46) iz tog mesta udario staklenim dozerom za šećer u glavu je gotova, a tužilaštvo čeka izveštaj obducenta koji će da pokaže da li je udarac bio koban.

- Prema prvim informacijama, Nikola L. je preminuo od udarca dozerom za šećer u glavu, ali dok ne stignu rezultati sa obdukcije, ne možemo da tvrdimo da je to bio uzrok smrti - rečeno je iz istrage ovog slučaja za Telegraf.

Podsetimo, svirepo ubistvo koje ni najstariji meštani Uba ne pamte dogodilo se na Veliki petak u kafiću kada je Lazar M. (46) usmrtio Nikolu L. (26) i to najverovatnije dozerom za šećer.

Osumnjičeni za smrt mladića pred tužiocem branio rečima "da nije imao nameru da ikoga ubije i da mu je zbog svega žao".

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

- U tužilaštvu će biti saslušani svedoci tuče, ali i ostali učesnici. Veštačiće se i snimak sa kamere na kome se vidi ceo incident. Tek nakon istrage tužilac će se izjasniti koje krivično delo će se staviti na teret uhapšenom Lazaru - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Prema informacijama, nakon tuče Nikola je primljen u Dom zdravlja na Ubu i bio je svestan, ali je preminuo tri sata kasnije.

- Ubijeni Nikola Lukić izdahnuo je od posledica otoka mozga i pluća - pokazala je obdukcija.

Podsetimo, policija je u petak uhapsila Lazara M. zbog sumnje da je Nikoli zadao smrtonosni udarac.

Snimci nadzornih kamera navodno pokazuju da je osumnjičeni nasrnuo na vlasnika kafića sa kojim je sedeo za istim stolom za stradalim Nikolom i još nekoliko osoba. U jednom trenutku je Lazar skočio i uhvatio vlasnika lokala za vrat i počinje da ga udara. Nikola je tada, verovatno u nameri da ih razdvoji, vukao Lazara unazad. Međutim, Lazar M. je u jednom trenutku, sa drugog stola, dograbio posudu za šećer i njome udario Nikolu.

Bonus video:

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.