TRAGIČNA SMRT NIKOLE IZ UBA: Kažu da nije bio konfliktan, a jedna stvar iz Doma zdravlja LEDI KRV U ŽILAMA
Nikola Lukić, Foto: Društvene mreže

TRAGEDIJA

TRAGIČNA SMRT NIKOLE IZ UBA: Kažu da nije bio konfliktan, a jedna stvar iz Doma zdravlja LEDI KRV U ŽILAMA

Nikolini prijatelji kažu da je često sedeo u kafiću gde je zadobio kobne povrede

Objavljeno:

Čitav Ub potresen je tragičnom smrću sugrađanina Nikole L., koji je preminuo nakon što je u kafiću "London" u tom gradu udaren staklenim dozerom za šećer u glavu.

Kako kažu meštani, prosto im je neverovatno da je dečko posle udarca u glavu i pregleda u domu zdravlja pušten kući, a da je nekoliko sati posle toga preminuo.

- Pošto je dobio udarac, bio je u domu zdravlja na pregledu i osećao se dobro, ništa nije ukazivalo na to da bi moga da umre. Pošto je obavio preglede i ustanovljeno je "da mu nije ništa", on je otišao i navodno odmah seo u drugi kafić. Međutim, u tom drugom kafiću se ubrzo onesvestio, pao je kao pokošen - kaže izvor Kurira i dodaje da je odmah vožen za valjevsku bolnicu, ali da, nažalost, nije izdržao.

Obdukcija je pokazala da je Nikola umro od posledica otoka mozga i pluća.

- Na njegovoj glavi bile su površinske rane. Naložene su i toksikološke analize - objasnio je izvor.

Inače, pokojni mladić važio je za korektnog i kulturnog.

- Kao manji je trenirao rukomet, završio je i Tehničku školu. Uvek je bio okrenut sportu i nije važio za konfliktnu osobu. Često je sedeo u kafiću "London" u kom je i nastradao - pričaju Nikolini prijatelji.

Podsetimo, policija je uhapsila Lazara M. (46) zbog sumnje da je Nikoli zadao smrtonosni udarac.

Snimci nadzornih kamera navodno pokazuju da je osumnjičeni nasrnuo na vlasnika kafića sa kojim je sedeo za istim stolom za stradalim Nikolom i još nekoliko osoba. U jednom trenutku je Lazar skočio i uhvatio vlasnika lokala za vrat i počinje da ga udara. Nikola je tada, verovatno u nameri da ih razdvoji, vukao Lazara unazad. Međutim, Lazar M. je u jednom trenutku, sa drugog stola, dograbio posudu za šećer i njome udario Nikolu - izvor Kurira.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.