USMRTIO JE NIKOLU NA VELIKI PETAK: Određen pritvor osumnjičenom koji je učestvovao u BRUTALNOJ tuči na Ubu
Preminuli Nikola Lukić, Foto: Društvene mreže

STRAŠNO

USMRTIO JE NIKOLU NA VELIKI PETAK: Određen pritvor osumnjičenom koji je učestvovao u BRUTALNOJ tuči na Ubu

Nesrećni mladić je dva i po sata nakon tuče preminuo na putu za bolnicu u Valjevu pošto mu je iznenada pozlilo

Objavljeno: 11:19h

Osumnjičenom L. M. (46) koji je tokom tuče u kafiću na Ubu staklenim dozerom za šećer udario Nikolu Lukića (26) a koji je posle toga preminuo, određen je pritvor do 30 dana.

U petak uveče izbila je tuča u kafiću na Ubu tokom koje je, kako se sumnja, L. M. naneo teške telesne povrede Lukiću od kojih je on kasnije premino. Osumnjičeni je odmah priveden i određen mu je pritvor po nalogu Višeg javnog tužilaštva uz krivičnu prijavu.

Na saslušanju u Valjevu on je negirao krivicu. Kako se nezvanično saznaje osumnjičeni se pravdao kako mu nije bila namera da udari nesrećnog mladića koji je nekoliko sati nakon incidenta preminuo u bolnici.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Na snimku koji se pojavio vidi se da je do sukoba u lokalu došlo za stolom kada je muškarac u beloj majici L.M. (46) nakon kraće rasprave nasrnuo na gazdu lokala. Za stolom je bio i Lukić koji je pokušavao da spreči tuču.

U jednom trenutku napadač je dohvatio stakleni dozer za šećer na jednom od stolova i udario u glavu Lukića koji je sve vreme smirivao situaciju.

Na žalost, nesrećni mladić je dva i po sata nakon tuče preminuo na putu za bolnicu u Valjevu pošto mu je iznenada pozlilo iako se prethodno osećao dobro na pregledu u Domu zdravlja na Ubu.

Bonus video:

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.