OGLASIO SE DŽONIĆ KOJI JE OSUMNJIČEN ZA TROSTRUKO UBISTVO: Evo kakvu je PORUKU poslao iz zatvora!
Goran Džonić, Foto: Printscreen/Facebook

poslao poruku iz zatvora

OGLASIO SE DŽONIĆ KOJI JE OSUMNJIČEN ZA TROSTRUKO UBISTVO: Evo kakvu je PORUKU poslao iz zatvora!

Majka pokojnog Gorana, Stojanka svakodnevno pali sveće za ubijenom porodicom

Objavljeno:

Optužnica protiv Gorana Džonića i njegovog sina Stefana zbog trostrukog ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić trebalo bi da bude podignuta posle prvomajskih praznika, pošto je rok za optuženje 6.maj.

Viši sud u Nišu advokatima Filipu Domazetu i Biljani Pešić koji zastupaju Džoniće poslao je dokument u kome se odbija puštanje iz pritvora Gorana i Stefana, a Pešićeva koja brani bivšeg vatrogasca kaže da njen klijent i dalje tvrdi da nije učestvovao u ubistvu svojih rođaka, već da ih je samo pratio i bio svedok likvidacije.

- Goran Džonić stoji pri stavu da nije pucao u tročlanu porodicu već da mu je dat telefon kojim bi javljao njihovo kretanje. U nekoliko navrata poručio je da sinovi Milan i Stefan apsolutno ništa nisu krivi i da nisu znali ništa o tome. Postoje neka sporenja oko noćnog snimka - da li se zaista vidi Goran Džonić? Odbijen nam je zahtev za puštanje iz pritvora - rekla je za Kurir Biljana Pešić.

Kako nezvanično saznajemo, Goran Džonić nije imao neke posebne zahteve tokom boravka u pritvoru.

- On je tek od skora dobio televizor, a na šetnjama se nije sretao ni sa kim ko ima veze sa ovim zločinom. Ponekad ga posećuju sestra i supruga Suzana. Ćeliju deli sa nekim turskim državljanima. On je nedavno tražio da mu se da lek za smirenje, bromazepam koji je počeo da pije onog dana kada su pronadeni leševi Đokića - kaže izvor Kurira.

Goran Džonić
Goran Džonićfoto: Facebook

Porodica Đokić ubijena je na mestu Dudine bare u selu Moravac, gde živi Goranova majka, Stojanka. Oni su dan pre zločina posetili baka Stojanku na ručku, a za Aleksinac su krenuli oko ponoći. Upravo tu, u Moravcu, izgubio im se svaki trag. Šest dana posle nestanka Đokića njihova spaljena tela pronađena su u jami, a tri nedelje kasnije uhapšen je Goranov brat od tetke - Goran Džonić.

- Na imanju Stefana Džonića, Goranovog sina, pronađen je zakopan novac, a Džonić je hladnokrvno policajcima rekao da je te pare možda sakrio njegov sin. Lisice na ruke stavljene su Stefanu i Milanu Džoniću, ali i braći Aleksandru i Kostadinu Miloševiću koje je Džonić takođe umešao u zločin. Miloševići i Milan pušteni su iz pritvora - podseća izvor:

- Džonić, uprkos tome što su na pištolju koji je pronađen u kući njegove supruge otkriveni DNK tragovi njega i Lidije Đokić koja se branila, tvrdi da on nije pucao u rođake. DNK profil Gorana Džonića pronađen je i na novcu.

Verica Đokić: Sigurna sam da je Goran kriv

Majka pokojnog Gorana, Stojanka svakodnevno pali sveće za ubijenom porodicom. Najviše žali, kako kaže, za unukom Lidijom koja je premlada izgubila život na tako mučki način.

- Ne znam šta da vam kažem. Doživeli smo ogromnu tragediju, a sve ovo je mnogi mučno za nas. Posle ovoliko dokaza, sigurna sam da je Džonić kriv, ali za sina Stefana stvarno ne znam. Možda tužilaštvo ima neke dokaze, ne znam i ne bih se upuštala u komentarisanje toga - rekla je Verica Đokić, snaja ubijenog Gorana.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.