PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV DŽONIĆA I NJEGOVOG SINA! Terete se za trostruko ubistvo
Džonić, Foto: Facebook Printscreen

REŠENO JE

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV DŽONIĆA I NJEGOVOG SINA! Terete se za trostruko ubistvo

Podsetimo, prema rezultatima dosadašnje istrage, Goran Džonić je namamio brata od tetke u pusto područje u priobalju Morave u Moravcu gde ih je likvidirao

Objavljeno: 12:55h

Protiv Gorana Džonića i njegovog sina Stefana podignuta je optužnica zbog ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, odnosno, oca Gorana, majke Gordane i ćerke Lidije koji su ubijeni su 26. septembra u selu Moravac.

Podsetimo, prema rezultatima dosadašnje istrage, Goran Džonić je namamio brata od tetke u pusto područje u priobalju Morave u Moravcu gde ih je likvidirao. Zatim je njihova tela posuo benzinom, zapalio i sakrio u jami na poljani koju je pokrio granjem i otpadom. Njihovo vozilo odvezao je desetak kilometara dalje u napuštenu separaciju na sredokraći između sela Tešica i Donja Trnava gde ga je zapalio. Za porodicom se tragalo do 2. oktobra, postojale su sumnje da su negde dobrovoljno otišli, ali je šest dana nakon nestanka nađeno njihovo vozilo a ubrzo zatim i njihovi leševi.

1 / 5 Foto: Printscreen/Facebook

Kolale su različite verzije zločina, od toga da su ga ubili poverioci ili dužnici pa do sumnje a je porodica žrtva razbojničke pljačke s obzirom na to da se znalo da je Đokić sa sobom uvek nosio veliku sumu novca. Dvadesetak dana nakon pronalaska tela, uhapšen je Goran Džonić, zahvaljujući snimku sa video nadzora u selu Tešica na osnovu koga je rekonstruisano njegovo kretanje u noći ubistva. Zbog sumnje da su mu pomogli u zločinu, slobode su lišeni i njegovi sinovi a zatim i braća Milošević na koje je Džonić uperio prst u nameri da izbegne odgovornost za zločin kakav Srbija ne pamti.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.