CEO ČAČAK ČEKA ODLUKU 1 ČOVEKA: Da li će poznati advokat braniti Iliju koji je pobio porodicu?
Ilija Glišović, Foto: Printscreen

pitanje je

CEO ČAČAK ČEKA ODLUKU 1 ČOVEKA: Da li će poznati advokat braniti Iliju koji je pobio porodicu?

Svirepi zločin za koji je osmunjičen Ilija G. dogodio se u čačanskom naselju Atenica, a ovakav krvavi pir ne pamte ni najstariji stanovnici grada na Moravi

Objavljeno:

Dvadesetogodišnjem Iliji G. koji se sumnjiči da je u petak oko 22 časa nožem usmrtio majku, oca i nepokretnog dedu pritvor je produžen na 30 dana, a mladić je tokom prvog saslušanja zatražio da ga brani jedan od najpoznatijih čačanskih advokata, Ivan Čvrkić, koji iza sebe ima na desetine jako teških a dobijenih parnica. Iako je najavio da će osumnjičenog posetiti danas i doneti odluku, advokat navodi da će to biti prolongirano još nekoliko dana.

"Zbog prethodno zakazanih obaveza još uvek nisam stigao da odem u pritvor i razgovaram sa osumnjičenim mladićem i najverovatnije ću to učiniti sutra. Imajući u vidu težinu i način izvršenja krivičnog dela i broj žrtava ne radi se o hitnom postupanju", kaže za RINU advokat Čvrkić.

Advokat Ivan Čvrkić
Advokat Ivan Čvrkićfoto: RINA

On ističe da ga je osumnjičeni mladić sreo u hodniku dok je bio u prisustvu svog advokata koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti i tada je izrazio želju da on bude njegov branilac.

"Pošto nisam imao vremena da razgovaram na hodniku, rekao sam da napiše zahtev, a zatim ću doći da ga posetim i nakon toga doneti odluku. Nisam moralno izopačena osoba i jasno mi je da treba da branim čoveka koji je osumnjičen za trostruko ubistvo i to svojih najbližih i nema ni čoveka, ni advokata kog to veseli. Stoga, svoju odluku ću doneti isključivo nakon što razgovaram sa njim", dodaje poznati čačanski advokat.

Svirepi zločin za koji je osmunjičen Ilija G. dogodio se u čačanskom naselju Atenica, a ovakav krvavi pir ne pamte ni najstariji stanovnici grada na Moravi. Mladića su roditelji već nekoliko puta ranije prijavaljivali za nasilje, pa je u čačanski MUP stigla i unutrašnja kontrola koja proverava rad i postupanje lokalnih nadležnih organa u ovom slučaju.

Komšije ove porodice naglasile su da je osumnjičeni Ilija imao problema sa drogom i da je bio na lečenju, kao i da je upravo novac za opijate bio mogući potencijalni uzrok sukoba između njega i roditelja.

Bonus video:

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.