ILIJA PRVO IZBO DEDU, RODITELJI POKUŠALI DA POBEGNU: Sin im presudio u hodniku kuće, otkriveni jezivi detalji!
Ilija Glišović iz Čačka koji je ubio svoju majku, oca i dedu, Foto: Društvene mreže

monstruozan zločin

ILIJA PRVO IZBO DEDU, RODITELJI POKUŠALI DA POBEGNU: Sin im presudio u hodniku kuće, otkriveni jezivi detalji!

Obdukcija je pokazala da je troje Glišovića ubijeno nožem

Objavljeno:

Zločin kakav ni najsatriji meštani Čačka ne pamte dogodio se u petak oko 23 sata kada je Ilija Glišović (21) presudio majci, ocu i dedi, a zatim pobegao. Policija ga je uhapsila deset sati kasnije nedaleko od kuće. Na saslušanju se branio ćutanjem.

Glišoviću je određen pritvor do 30 dana.

Troje najmiljih u kući je zatekao sin i unuk Nikola Glišović.

- Mladić je pozvao policiju i rekao da se u hodniku njegove kuće nalaze tela roditelja. Da je svuda okolo mnogo krvi. Međutim, tek kada je došla policija u spavaćoj sobi nađeno je i telo njegovog dede. Ulazna vrata bila su sva krvava. Nikola je odmah policiji rekao da je zločin najverovatnije počinio njegov nrat Ilija - kaže sagovornik blizak istrazi.

Mesto gde je Ilija G. ubio svoje roditelje i dedu
Mesto gde je Ilija G. ubio svoje roditelje i dedufoto: KURIR/D.Č.

Prema poslednjim informacijama, telo Svetlane (49) nađeno je u hodniku kuće, a nedaleko od nje bio je Milan (57). U sobi je policija zatekla telo Sretena (87).

Obdukcija je pokazala da je troje Glišovića ubijeno nožem.

Podsećanja radi, Ilija je ranije privođen zbog nasilničkog ponašanja, tačnije zbog nasilja u porodici, ali i zbog narkotika, a poznanici njegove porodice kažu i da je jedan određeni vremenski period proveo u specijalnoj psihijatrijskoj bolnici.

- Pre mesec dana je pušten sa odeljenja čačanske bolnice, lečio se od narkomanije. Često je potezao nož na njih - kažu komšije.

Kazna do 10 godina

Prema rečima advokata Lazara Petrovića, postoje tri moguća epiloga suđenja ovom mladiću.

- Ovaj slučaj je specifican iz razloga što zakon predviđa mogućnost da se učiniocu dela koji nije navršio 21 godinu u toku suđenja, sudi kao maloletniku i u tom slučaju, maksimalna kazna bi mu bila 10 godina. Ukoliko bi tužilac kvalifikovao ovaj zločin kao teško ubistvo, a sudilo mu se kao punoletnom, zaprećena kazna je od najmanje 10 godina do doživotnog zatvora - kaže za RINU advokat Lazar Petrović iz Čačka koji nije angažovan na slučaju, već je hipotetički izneo svoju analizu ovog događaja.

Bonus video:

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.