DRUGA DIJAGNOSTIKA POKAZALA LJAJIĆEVO STANJE: Prvih 24 sata najkritičnije
Rasim Ljajić, Foto: Printscreen/ Youtube

oglasio se lekar

DRUGA DIJAGNOSTIKA POKAZALA LJAJIĆEVO STANJE: Prvih 24 sata najkritičnije

Ljajić je doživeo saobraćajnu nesreću juče kod Ražnja gde je poginuo njegov stranački kolega i prijatelj Branko Gogić (45)

Objavljeno:

Rasim Ljajić još je u jedninici intenzivne nege Univerzitetsko kliničkog centra u Nišu i nad njim je obavljena druga kompletna dijagnostika.

- Ljajić je dobro. I to je najvažnije da je van životne opasnosti. Danas smo ponovo sproveli dijagnostiku skenerom da bi pre svega sproveli stanje glave i da li postoji oštećenje mozga. U ovakvim strašnim udesima neke povrede se ne prikažu odmah nego s nekim rokom od 24 sata. Na svu sreću on nema takve povrede", kaže dr Zoran Petrišić i dodaje:

"Ostaje priča o povredi grudnog koša i rebara. Ostaje priča o sigurnom nagnječenju moždane mase, ali ne postoji ništa što bi možda zahtevalo neku drugu vrstu terapije, sem praćenja opšteg stanja. Druga dijagnostika je skoro identično kao prva. Pratimo sve vitalne parametre, puls, otkucaje srca, laboratorijske parametre i drugo. Stanje svesti je sve vreme bilo dobro. Nije imao znake potresa mozga onih koji prođu tako tešku nesreću i zato gajimo nadu da će njegov oporavak biti brz - rekao je dr Zoran Perišić, direktor Univerzitetsko kliničkog centra.

Ljajić je doživeo saobraćajnu nesreću juče kod Ražnja gde je poginuo njegov stranački kolega i prijatelj Branko Gogić (45).

Bonus video:

00:49

Ljajić povređen u teškoj nesreći jutros kod Ražnja: Uviđaj je još uvek u toku

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.