AUTOMOBIL U KOM SU BILI RASIM LJAJIĆ I BRANKO GOGIĆ LETEO 100 METARA! Probio ogradu, pa završio na krovu!
Rasim Ljajić je povređen, a Branko Gogić poginuo u nesreći kod Ražnja, Foto: KURIR/M.S.

UŽAS

AUTOMOBIL U KOM SU BILI RASIM LJAJIĆ I BRANKO GOGIĆ LETEO 100 METARA! Probio ogradu, pa završio na krovu!

Nakon što je probila bankinu, "škoda" je preletela pedesetak metara i na travnatu padinu kraj autoputa pala na točkove, da bi se odatle odbila i okrenula na krov

Objavljeno:

Prema saznanjima sa mesta nesreće kod Ražnja, u kojoj je teže povređen Rasim Ljajić, predsednik SDPS-a, a poginuo funkcioner iste stranke Branko Gogić, vozilo "škoda superb" se na travnatoj površini zaustavilo tek nakon 100 metara pošto je probilo ogradu, prenosi "Blic".

Prema detaljima, automobil marke "škoda" u kojem se nalazio Rasim Ljajić, a kojim je upravljao Branko Gogić, nakon što je probio bankinu na autoputu i sleteo na travnati deo između autoputa i regionalnog puta Ražanj-Aleksinac, zaustavio se tek nakon 100 metara na krovu, što svedoči o brzini kojom se kretalo vozilo.

Nastradali Branko Gogić
Nastradali Branko Gogićfoto: Print Screen Youtube

Udesu je nesumnjivo kumovao vlažan kolovoz jer je po rečima vozača, jutros na delu autoputa kod Ražnja padala izuzetno jaka kiša.

Nakon što je probila bankinu, "škoda" je preletela pedesetak metara i na travnatu padinu kraj autoputa pala na točkove, da bi se odatle odbila i okrenula na krov.

1 / 4 Foto: Kurir TV

Pad na krov automobila nažalost je bio koban po vozača Branka Gogića, što se može utvrditi i po krvavoj unutrašnjosti vozila sa vozačeve strane na plafonu vozila.

00:17

Prvi snimci sa mesta nesreća: Ljajić povređen u teškoj nesreći jutros kod Ražnja

Šta je tačan uzrok saobraćajne nesreće, utvrdiće policija koja je sa nadležnim tužilaštvom obavila uviđaj.

Rasim Ljajić je nakon udesa prevez hitno u KC Niš sa težim povredama gde je zbrinut i trenutno je van životne opasnosti.

Bonus video:

00:49

Ljajić povređen u teškoj nesreći jutros kod Ražnja: Uviđaj je još uvek u toku

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.