ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE PROBAO DA IZVUČE STRADALU TINU IZ AUTOMOBILA: Opisao užasavajuće iskustvo, HOROR!
Tina Tintor, Foto: Facebook/ Tina Tintor

UŽAS

ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE PROBAO DA IZVUČE STRADALU TINU IZ AUTOMOBILA: Opisao užasavajuće iskustvo, HOROR!

Rezultati krvi Ragsa otkrili su da je bivša NFL zvezda imala dva puta veću količinu alkohola u krvi nego što je dozvoljeno

Objavljeno: 15:47h

Toni Rodrigez, svedok koji je pokušao da spasi srpsku državljanku Tinu Tintor nakon smrtonosne nesreće u kojoj je bivši igrač Rajdersa Henri Rags III kolima naleteo na nju, opisao je užasavajuće iskustvo za Sports Illustrated.

Rodrigez i njegov prijatelj Džoni Elis su se ujutro 2. novembra vozili na jug bulevarom, koji se nalazi nekoliko kilometara od puta Las Vegas Strip. Dok su vozili, naišli su na tojotu Tine Tintor zahvaćenu plamenom, i slupanu korvetu Henrija Ragsa.

Nekoliko trenutaka ranije, Rags se vozio bulevarom zajedno sa svojom devojkom Kijarom Kilgo-Vašington. Procenjuje se da je Rags vozio brzinom od 250 kilometara na sat.

1 / 6 Foto: Printscreen, FAcebook

Svojom korvetom naleteo je na Tinu, koja je vozila sporije. Tina i njen pas Maks bili su u parku sa prijateljem i u trenutku nesreće vraćali su se kući.

Nakon sudara Tinin automobil je buknuo u plamen, a ona i njen pas izgoreli su na smrt.

Rezultati krvi Ragsa otkrili su da je bivša NFL zvezda imala dva puta veću količinu alkohola u krvi nego što je dozvoljeno. On se trenutno nalazi u kućnom pritvoru nakon što je pušten 3. novembra, kada je platio kauciju od 150.000 dolara. Preliminarno saslušanje zakazano je za 19. maj.

Rodrigez je rekao da je, kad je ugledao jeziv prizor, parkirao vozilo nasred ulice i prvo naleteo na Ragsovu devojku. Vrištala je u pomoć dok je Rags, koji nije bio vezan pojasom, na pola puta izašao iz vozila.

- Hteo sam da joj kažem da ga ne pomera, ali je bilo prekasno - zgrabila ga je i potpuno izvukla napolje. Nisam imao pojma ko je on, ne zanima me ragbi. Nikada nisam čuo za Henrija Ragsa. Mislio sam da je mrtav - rekao je Rodrigez.

Nakon toga je sa svojim prijateljem otrčao do Tininog vozila. Prozori i vrata su bili zaključani, pa je Elis otrčao do njihovog vozila po čekić, kako bi pokušali da spasu one u vozilu.

Elis je prvo razbio prozor na zadnjem delu vozila, ali unutra nije nikog pronašao. Bacio je čekić Rodrigezu, koji je razbio vozačev prozor i unutra pronašao Tintor i njenog psa.

Počeo je da viče devojci da mora da mu pomogne.

- Hajde, moraš mi pomoći, moraš! - vikao je Tini.

Dim ih je okružio i izlazio je kroz prednje prozore automobila, čineći nemogućim disanje ili gledanje u blizini terenca.

Dok je pokušavao da odveže njen pojas, Rodrigez je rekao kako je mogao da čuje disanje u vozilu. Pojas je čvrsto bio obmotan oko njenog tela i nije mogao da je oslobodi.

- Pokušavao sam da ga isečem, da nađem neki način. Ništa nije funkcionisalo. Krenuo sam na vrata, boreći se da ih otvorim. Da nekako izvučem ovu osobu - prisetio se Rodrigez.

On je rekao da je još dvoje ljudi priteklo u pomoć, ali nisu uspeli da spase Tinu. Elis se udaljio od vozila, dok je Rodrigez pokušavao da joj pomogne, ali bezuspešno.

Dvojica prijatelja su nakon toga otišla do svog vozila i odvezla se sa lica mesta. Rodrigez je rekao da se seća da je gledao svoje dlanove prekrivene njenom krvlju.

Zaustavili su se na parkingu bolnice Spring Valley kako bi oprao ruke.

- Džoni, moram da sperem ovu krv sa sebe. I moram da se molim - rekao je Rodrigez prijatelju.

Rodrigez je otkrio za medij da nije religiozan čovek, ali da se molio dok je gledao u crvenu vodu dok je prao ruke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.