NJEGOV SAIGRAČ JE TAKO UBIO SRPKINJU, SADA ON PIJAN ZA VOLANOM: Fudbaler UHAPŠEN, sprema se kazna kluba!
Nejt Hobs, Foto: Profimedia

slavio pobedu

NJEGOV SAIGRAČ JE TAKO UBIO SRPKINJU, SADA ON PIJAN ZA VOLANOM: Fudbaler UHAPŠEN, sprema se kazna kluba!

Policiji je u 4 ujutro prijavljeno da jedan automobil blokira rampu parkinga

Objavljeno:

Američka NFL franšiza Rejdersi je od 1970-ih godina prošlog veka bila poznata po razuzdanim igračima, kako na terenu tako i van njega.

A što bolje igraju, to više problema prave van utakmica. Pogotovo je to slučaj otkako se tim uoči prošle sezone preselio iz kalifornijskog Oklenda u Las Vegas - poznat kao "grad greha".

Iako su bili otpisani, "Pljačkaši" su vezali četiri pobede pa sa skorom 9-7 su i dalje u igri za plej-of, kolo pre kraja.

Jedan od najzaslužnijih za trijumf u Indijanapolisu (23:20) bio je defanzivac Nejt Hobs.

Ruki kornerbek je po povratku u Las Vegas očigledno odlučio da proslavi pa je preterao u piću. Problem je što je onda takav seo za volan.

Policiji je u 4 ujutro prijavljeno da jedan automobil blokira rampu parkinga, a u njemu su našli alkoholisanog i zaspalog Hobsa (22).

Kada je pao alko-test završio je u zatvoru, a sada ga sigurno čeka i teška kazna od strane franšize u kojoj su besni što se ovakvi ispadi ponavljaju njihovim igračima.

Naročitu napomenu su dobili nakon što je njihov vajd risiver Henri Rags III početkom novembra u Las Vegasu automobilom pokosio Srpkinju Tinu Tintor (23).

Alkoholisani Rags je divljački vozio 250 km/h a sada mu preti 46 godina robije. Rejdersi su ga otpustili ubrzo po ovom tragičnom incidentu koji je izazvao.

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.