PRODAVALI DROGU, PA FINANSIRALI NEVOLJU U ZATVORU? Uhapšeni članovi krimi grupe imali ŠTEKOVE i to u OVOM delu Bg-a
Marko Miljković/Veljko Belivuk, Foto: Ana Paunković/Stefan Stojanović/Nikola Anđić

šok

PRODAVALI DROGU, PA FINANSIRALI NEVOLJU U ZATVORU? Uhapšeni članovi krimi grupe imali ŠTEKOVE i to u OVOM delu Bg-a

U velikoj policijskoj akciji, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeno je 14 pripadnika ozloglašenog klana, dok se trojica već nalaze u pritvoru

Objavljeno:

Operativna policijska saznanja ukazuju da su uhapšeni članovi organizovane kriminalne grupe, prodajom droge na ulicama i u noćnim klubovima, finansirali boravak u zatvoru članova ozloglašenog klana Belivuk-Miljković.

Posle hapšenja vođe, oni su nastavili sa kriminalnim aktivnostima grupe Belivuk - Miljković.

Takozvani “štek” stanovi bili su uglavnom u naselju Karaburma. U tim stanovima pronađeno je oružje kako i veća kolikčina kokaina i marihuane priopremljena za prodaju.

Hapšenje
foto: mup

Podsetimo u velikoj policijskoj akciji, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeno je 14 pripadnika ozloglašenog klana, dok se trojica već nalaze u pritvoru.

Terete se da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.