"KOMŠINICA MOGLA GLAVOM DA PLATI"! Ovo je vlasnica placa na kome se nalazi kuća Belivuka, prezime nije učestalo tu!
Velja Nevolja, Foto: Zorana Jevtić/Ana Paunković

jezivo

"KOMŠINICA MOGLA GLAVOM DA PLATI"! Ovo je vlasnica placa na kome se nalazi kuća Belivuka, prezime nije učestalo tu!

Niko od stanovnika Surduka, mirnog mestašceta u Sremu, početkom aprila 2019. godine nije ni mogao da pretpostavi da je baš tu počinjen užasan zločin o kome će Srbija brujati tri godine kasnije

Objavljeno:

U jednoj zabačenoj vikendici u Surduku Veljko Belivuk i njegova banda spalili su telo Gorana Mihajlovića, pošto su ga pre toga ubili u kući u Ritopeku, u kojoj su kasnije mleveni Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković, Nikola Mitić, Lazar Vukićević, Zdravko Radojević i Milan Ljepoja.

Plac na kome se nalazi vikendica, može se reći još jedna kuća smrti Veljka Belivuka, nalazi se u Ulici cara Lazara.

1 / 6 Foto: Printscreen/youtube

Inače, vikendica u Surduku vodi se na jednu mlađu ženu koja, po svemu sudeći, nije ni znala za šta su je koristili pripadnici kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića.

– Prezime te žene nije učestalo u našem selu, pa jedino što zvuči logično je da je ona jedna od “vikendaša”, kako ih mi zovemo. Dugo nismo videli nikoga tamo. Čuli smo za priču da je jedna komšinica mogla glavom da plati to što je videla tada Belivuka, ali ništa nam o tome nikada nije pričala. Verovatno se jadnica i dalje plaši kada je shvatila sa kim je pričala – objašnjavaju meštani Surduka.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.