OTKRIVENA NOVA KUĆA SMRTI VELJE NEVOLJE: Detalji su jezivi, tu je počinjen UŽASAN ZLOČIN
Foto: Zorana Jevtić

STRAŠNO

OTKRIVENA NOVA KUĆA SMRTI VELJE NEVOLJE: Detalji su jezivi, tu je počinjen UŽASAN ZLOČIN

Plac na kome se nalazi vikendica, može se reći još jedna kuća smrti Veljka Belivuka, nalazi se u Ulici cara Lazara

Objavljeno: 09:48h

Niko od stanovnika Surduka, mirnog mestašceta u Sremu, početkom aprila 2019. godine nije ni mogao da pretpostavi da je baš tu počinjen užasan zločin o kome će Srbija brujati tri godine kasnije.

U jednoj zabačenoj vikendici u ovom mestu Veljko Belivuk i njegova banda spalili su telo Gorana Mihajlovića, pošto su ga pre toga ubili u kući u Ritopeku, u kojoj su kasnije mleveni Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković, Nikola Mitić, Lazar Vukićević, Zdravko Radojević i Milan Ljepoja.

Plac na kome se nalazi vikendica, može se reći još jedna kuća smrti Veljka Belivuka, nalazi se u Ulici cara Lazara.

Veljko Belivuk, Velja Nevolja, Marko Miljković
foto: Ana Paunković/Stefan Stojanović/Nikola Anđić

– Uzak je to plac. Proteže se od ulice do Dunava, a zarastao je u drveće i travu. Кuća se nalazi na samom kraju placa, a okrenuta je ka reci. Svuda okolo su vikendice. Nema tu često ljudi, uglavnom su tu oni koji dolaze vikendom. Zbog toga prolaznicima ili meštanima nije bilo čudno kada su videli ili osetili miris paljevine – objašnjava izvor iz Surduka.

Tik do vikendice nalazio se stari vinograd koji je tom vatrom uništen.

– To je bio stari vinograd, u desetak redova. Кako su telo palili na sredini, oštetili su mnogo čokota. Tačno se vidi krug gde je gorelo. Od tog mesta do ulice ima stotine metara. Ne može sa ulice mnogo toga da se vidi pošto je sve opasano drvećem – navodi dalje naš sagovornik.

Na prvi pogled se vidi da u ovoj kući dugo niko nije boravio.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

– Gornji sprat je stambeni, a ispod je podrum. Кuća je oronula, trošna, ograda popucala od promene vremena. U podrumu se i dalje nalaze neke stvari koje jasno ukazuju da ga neko ipak koristi, makar kao skladište – navodi izvor.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.