KUĆE U OKOLINI BEOGRADA DO 30.000 EVRA: Jedna je čak NA 3 SPRATA, a od cene ćete se prevrnuti (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Sasomange.rs

da, MOGUĆE je

KUĆE U OKOLINI BEOGRADA DO 30.000 EVRA: Jedna je čak NA 3 SPRATA, a od cene ćete se prevrnuti (FOTO)

Izdvojili smo 6 kuća koje se nalaze u blizini Beograda i koštaju do 30.000 evra

Objavljeno:

Cene nekretnina u Srbiji nisu nikada bile ovako visoke. Sama pomisao na to koliko košta kuća u Beogradu, ili okolini, obično vam stvori vrtoglavicu. Međutim, u "moru" oglasa, povremeno se nađe nekolicina koja zbog razlike u ceni "zapadne za oko" i onima koji nisu planirali kupovinu.

Možete tako lako "naleteti" na jednu kuću koja je oglašena ovih dana, ima 252 kvadrata na placu od 12 ari, a udaljena je 27 kilometara od Beograda i košta 30.000 evra.

U pitanju je kuća u kojoj su čak 3 stambene jedinice (na 3 sprata) i u koju je potrebno još ulaganja. Nalazi se na opštini Obrenovac u naselju Barič.

U opisu oglasa još piše: Sastoji se od prizemlja i dva sprata. Prizemni deo čine dve sobe, ostava i kupatilo. Prvi sprat se sastoji od dnevne sobe, dve spavaće sobe, kuhinje, hodnika i dve terase. Na drugom spratu su dve sobe i dve terase. Vlasništvo uredno, u proceduri legalizacije! U cenu ulazi i poljoprivredno zemljište površine 26 ari koje se nalazi u neposrednoj blizini.

Kuća na 3 sprata u Bariču
Kuća na 3 sprata u Baričufoto: Printscreen/Sasomange.rs

Osim ove nekretnine, postoji još par zanimljivih koje bi možda nekom "zapale za oko", a koje koštaju do 30.000 evra i nalaze se u okolini Beograda, a mi smo izdvojili par.

Na opštini Obrenovac u ponudi je još jedna kuća koja se nalazi u naselju Skela i košta samo 23.000 evra. Sama kuća ima 55 metara kvadratnih i prodaje se sa pomoćnim objektima od ukupno 38 metara kvadratnih na 8 ari placa. Naselje Skela udaljeno je 46 kilemetara od glavnog grada.

Vlasnik je u opisu oglasa naveo da se radi u o kući koja je prizemna i sastoji se od ulaznog hodnika, trpezarije i dve sobe. Jedan pomoćni objaket je letnja kuhinja, a drugi radionica. Centar sela, škola, marketi nalaze se oko 1km od kuće. Kuća je starije gradnje i zahteva adaptaciju.

Kuća u Obrenovcu
Kuća u Obrenovcufoto: Printscreen/Sasomange.rs

Na obroncima planine Kosmaj kod Beograda na kojoj je i porodica Đoković pazarila vilu, prodaje se kućica za 25.000 evra u selu Velika Ivanča. Kuća je veličine 48 metara kvadratnih, vlasnik je još u opisu oglasa napisao da se nalazi na placu od 30 ari.

Kuća u Kosmaju
Kuća u Kosmajufoto: Printscreen/Sasomange.rs

U beogradskoj opštini Mladenovac nalazi se naselje Međulužje, a ovde se prodaje stara kuća sa pomoćnim objektom za 30.000 evra. U pitanju je domaćinstvo koje čine stara kuća sa dva pomoćna objekta, na placu površine 10 ari. Kuća je površine 67 m2, pomoćni objekti 69 m2 i 38 m2. Naselje Međulužje nalazi se 57 kilometara od Beograda, odnosno oko 50 minuta vožnje.

Kuća u Međulužju
Kuća u Međulužjufoto: Printscreen/Sasomange.rs

Dalje u ponudi do 30.000 evra pronađli smo kuću na opštini Lazarevac, tačnije u naselju Prkosava. U cenu od 28.000 evra osim kuće od 122 kvadrata ulazi i 1,6 hektara zemlje od čega je Kućevni plac 25 ari, ostalo su šume i livade. Kuća poseduje sopstveni bunar sa pijaćom vodom. U blizini kuće se nalazi i jezero, piše u oglasu. Prksava je udaljena od prestonice oko 60 kilometara.

Kuća u Lazarevcu
Kuća u Lazarevcufoto: Printscreen/Sasomange.rs

I za kraj tu je još jedna kuća u vrednosti od samo 25.000 evra površine 60 metara kvadratnih. Nalazi se na 10 ari placa. Vlasnik je dodao da kuća ima dve terase, ista je uknjižena, ima struju, gradsku vodu, telefon, bunar, septičku jamu i mogućnost uvodjenja gasa koji je stigao do kapije. Naselje Draževac nalazi se 39 kilometara od Beograda.

Kuća u Draževcu
Kuća u Draževcufoto: Printscreen/Sasomange.rs

Nekima su možda ove kuće idealne za vikendice, ali morate priznati da s obzirom na blizinu grada bez problema mogu biti mesto za stalni boravak. Čak i minimalno ulaganje koje je uglavnom potrebno u gorenavedenim kućama, morate prinati da se više isplati nego iskeširati više stotina hiljada za kuću u užem i širem centru Beograda. Takođe mir i priroda danas su dve nemerljive blagodeti koji su svima preko potrebne.

02:05

U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.