SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O KEŠ KREDITIMA: Postoje 3 ključne PREDNOSTI za razliku od ostalih, obratite POSEBNU PAŽNJU
Keš kredit, Foto: Profimedia

VAŽNO

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O KEŠ KREDITIMA: Postoje 3 ključne PREDNOSTI za razliku od ostalih, obratite POSEBNU PAŽNJU

Obzirom da su ovi krediti vrlo često odobravaju, bankari su, naročito sa razvojem onlilne i mobilnih aplikacija, maksimalno ubrzali čitavu proceduru odobravanja keš kredita

Objavljeno:

Keš krediti nisu slučajno poneli epitet "najpopularnijeg bankarskog proizvoda", jer njih, po pravilu, banke najčešće i najviše odobravaju građanima. Pored toga, ova vrsta bankarske pozajmice, za razliku od kredita za refinansiranje ili stambenih kredita, ne mora da ima konkretnu namenu, tj. novac od keš ili gotovinskog kredita može da se iskoristi za bilo šta - sa njim možete da kupite auto (jednostavnije je, a često i jeftnije uzeti keš kredit umesto auto kredita), da popravite zube, platite svadbu, kupite novi nameštaj u stanu, platite detetu školarinu, praktično - skoro sve što vam padne na pamet. Dakle, ukratko, ovo je prva prednost keš kredita:

  • širok spektar stvari koje možemo da uradimo sa novcem od keš kredita

Obzirom da su ovi krediti vrlo često odobravaju, bankari su, naročito sa razvojem onlilne i mobilnih aplikacija, maksimalno ubrzali čitavu proceduru odobravanja keš kredita. Sva dokumenta koja su potrebna za ovu vrstu kredita u pojedinim bankama već sada mogu da se podnesu online i čak, u pojedinim slučajevima, više nije potrebno ni otići u banku, već se sve završi "preko neta". Tu dolazimo i do druge prednosti:

  • brz postupak odobrenja kredita

Dakle, imamo novac koji možemo da upotrebimo praktično za bilo šta što nam padne na pamet, plus ne moramo mnogo da čekamo na njega. Šta još preostaje?

Banka
foto: Profimedia

Ostaje nam pitanje: kako da dođemo do tog novca? Za to su nam potrebna određena dokumenta, a keš krediti, za razliku od nekih drugih bankarskih proizvoda, ne iziskuju brdo dokumentacije koju je potrebno popuniti. Dokumentacija za keš kredit često podrazumeva svega nekoliko papira. I to je treća prednost:

  • Manja količina dokumenata nego kod drugih vrsta kredita

Ipak, čak i sve ove prednosti keš kredita ne moraju ništa da znače ukoliko kredit ne odaberete pametno, a to znači da pronađete najpovoljniju moguću ponudu za sebe. Ukoliko vam je potrebna pomoć u pronalasku najpovoljnijeg keš kredita, kredita za refinansiranje ili stambenog kredita, Kamatica savetnik je najbolje rešenje za vas.

(Espreso/Kamatica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.