OVO JE NASJKUPLJI STAN U NOVOM SADU ZA VREME EXITA: Sumanute CIFRE za 4 dana, a spavate na TERASI, više VAS! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia, Pritnscreen/Twitter

NEVERICA

OVO JE NASJKUPLJI STAN U NOVOM SADU ZA VREME EXITA: Sumanute CIFRE za 4 dana, a spavate na TERASI, više VAS! (FOTO)

Češljajući prilike na tržištu nekretnina, naišli smo na zaista zanimljive informacije

Objavljeno: 13:03h

Najveći muzički festival u Srbiji EXIT koji je počeo sinoć, poznato je puni džepove stanodavcima. U međuvremenu je iznedrio još jedan biznis a to je čuvanje dece čiji roditelji nemaju kome da ih ostave da bi otišli na ovaj događaj.

Poznato je da tokom trajanja festivala Novi Sad poseti veliki broj inostranih i domaćih turista, ali i da pojedinci njihovu neinformisanost pokušavaju da pretvore u ličnu materijalnu korist, pa se pazite "divljih" taksista.

Ali da se vratimo na cenu zakupa stanova tokom ovih nekoliko dana. Češljajući prilike na tržištu nekretnina, naišli smo na zaista zanimljive informacije.

Na sajtu 4zida.rs na primer, trenutno se nalazi više od 650 oglasa za stanove koji se izdaju po principu „stan na dan“. Od toga se 105 stanova nalazi u Novom Sadu, a 58 u Beogradu.

Ono što smo još uočili prelistavajući oglase, jeste da pojedini izdaju sobe bez kreveta, ali i terase. Mi smo pronašli stan u kome može da boravi više osoba pod jednim uslovom - možete da spavate na terasi.

Naravno, postoji i varijanta da ne spavate na terasi, nego u stanu bez kreveta, ponesite sa sobom dušek na naduvavanje, ali cena ostaje ista, 100 evra za 4 dana.

Naravo, komentari nisu izostali:

Jedan od oglasa odnosi se na noćno čuvanje dece tokom EXIT-a. Svi zainteresovani su mogli da se jave do 5. jula, a predviđeno je da se deca čuvaju sve do završetka festivala, 10. jula.

Deca imaju večeru, đuskanje uz muziku, spremanje za spavanje, priče za laku noć, spavanje a ujutro buđenje, pranje zubića, jutarnje razgibavanje, doručak, igranje u dvorištu i užinu, nakon koje, oko podneva odnosno od 11.30 do 12h roditelji treba da dođu po decu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.