DRŽAVNA INSTITUCIJA OBJAVILA KONKURS: Otvoreno čak 186 radnih mesta!
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

očekuju kadrovsko jačanje

DRŽAVNA INSTITUCIJA OBJAVILA KONKURS: Otvoreno čak 186 radnih mesta!

RGZ dodaje da će svi kandidati moći da prate tok konkursa na sajtu ove ustanove

Objavljeno:

Republički geodetski zavod (RGZ) saopštio je danas da će u narednom periodu raspisati konkurs za 186 radnih mesta, uglavnom namenjenih mladim stručnjacima.

Navodi se da je RGZ dobio saglasnost Vlade Srbije da oglasi konkurs za 113 inženjera geodezije, informatike i diplomirane pravnike, koji će tako dobiti priliku da rade u državnoj instituciji koja je lider na polju digitalizacije.

RGZ dodaje da će biti oglašeno i 71 mesto sa srednjom stručnom spremom i dva radna mesta sa nižom stručnom spremom.

„Od 2018. godine RGZ svake godine je sprovodio konkurse za zapošljavanje i primio u stalni radni odnos 680 mladih stručnjaka iz različitih stručnih i tehničkih oblasti i na taj način smanjio prosečnu starost svojih zaposlenih, sa čak 55 na 46 godina. Podmlađivanjem kadra Republički geodetski zavod obezbedio je transfer znanja i iskustva sa starijih kolega na mlađe i obezbedio kadar sa višim stepenom informatičkih znanja“, naglašava RGZ.

RGZ
RGZfoto: printscreen google street view

Navodi se da se od novog konkursa očekuje kadrovsko jačanje u službama za katastar nepokretnosti, kako bi se brže i efikasnije odgovorilo na sve zahteve građana.

Pojašnjava se da će konkurs biti objavljen na veb sajtu RGZ-a, Službe za upravljanje kadrovima i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Ocenjuje se da će konkurs biti izvanredna prilika za razvoj karijere svih kandidata koji žele da kroz konkursni proces pokažu svoja stručna znanja i kompetencije, jer će svaki kandidat imati priliku da u procesu testiranja dobije objektivnu ocenu svojih sposobnosti i znanja.

RGZ dodaje da će svi kandidati moći da prate tok konkursa na sajtu ove ustanove.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.