ZA NJIMA TRAGA CELA SRBIJA, A NJIHOVE PORODICE NE SPAVAJU MIRNO! Oni su MISTERIOZNO nestali sa lica zemlje (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

potraga za nestalim osobama

ZA NJIMA TRAGA CELA SRBIJA, A NJIHOVE PORODICE NE SPAVAJU MIRNO! Oni su MISTERIOZNO nestali sa lica zemlje (FOTO)

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o ovom ljudima

Objavljeno:
Dijana Spasov

Veliki broj ljudi nestao je u proteklih nekoliko meseci na području Srbije, neki od njih su na svu sreću pronađeni, a za nekima se nažalost trga već nekoliko meseci.

Živojin Strizović (42) iz Brđana kod Čačka nestao je 14. februara, a poslednji put viđen je u Preljini u ponedeljak oko 16.30 sati kada je završio sa poslom.

Nestali Živojin Strizović
Nestali Živojin Strizovićfoto: Printscreen/Facebook

Policija intezivno pretražuje područje na kom je Živojin nestao, a zasad jedini pomak u istrazi je reno megan milanovačkih registarskih oznaka koji pripada nestalom Živojinu a pronađen je na prkingu jednog ugostiteljskog objekta u blizini naselja Parmenac.

Pronađen Živojinov automobil
Pronađen Živojinov automobilfoto: RINA

Rođena sestra nestalog za portal Espreso otkrila je da policija proverava sa kim je nestali Živojin komunicirao neposredno pre nestanka.

Nikada se ovo nije dešavalo, on je izuzetno odgovoran čovek. Radio je na gradilištu do pola 5, nakon toga gubi mu se svaki trag. Angažovana je policija, pretražuju okolinu, izvadili su i listing poziva, nije bilo sumnjivih brojeva, razgovarao je samo sa porodicom i kolegama, rekla je za Espreso Ana Simeunović, Živojinova rođena sestra.

Ukoliko ga primetite možete pozvati porodicu na broj 063/7302550 ili prijavite policiji.

Radivoje Milenković nestao je 4. februara u beogradskom naselju Višnjica.

Nestali Radivoje Milenković
Nestali Radivoje Milenkovićfoto: Printscreen/nestalisrbija.rs

U trenutku nestanka je, kako je navela porodica, imao plavi džemper i kariranu košulju, tamnu trenerku i papuče.

Porodica moli sve ljude koji su ga videli ili imaju bilo kakvu informaciju da odmah o tome obaveste policiju.

U noći između 12. i 13. januara nestala je Milijana Milinković (63) iz Aranđelovca.

Nestala Milijana Milinković
Nestala Milijana Milinkovićfoto: Privatna arhiva

Milijanin nestanak prijavljen je 13. januara u popodnevnim časovima, a potraga za njom traje već peti dan. Poslednji put je viđena u selu Bukovik kod Aranđelovca, a njena ćerka Snežana Milinković ispričala je za portal Espreso detalje nestanka.

Milijana je izuzetno mršava žena, ispijena u licu, na sebi je imala teget dugu zimsku jaknu sa kapuljačom, sivu trenerku upasanu u čizme. Ovo je prvi put da je nestala, nije senilna ali je imala nekih psihičkih problema, pa moguće da se desilo da je proradila demencija ili nešto slično, zaista ne znam. Svi smo zabrinuti, tražimo je danima. - rekla je Snežana za potral Espreso.

Takođe, porodica je poslala apel da svako ko ima video nadzor na potezu od Aranđelovca do sela Bukovik pregleda snimke, pa je tom prilikom i zabeležen poslednji snimak na kom se vidi Milijana u selu Bukovik prema Lazarevcu i tada joj se gubi svaki trag. Portal Espreso došao je u posed poslednje zabeležene fotografije nestale Milijane.

Poslednji zabeležen snimak nestale Milijane
Poslednji zabeležen snimak nestale Milijanefoto: Privatna arhiva

- Za sada nemamo ništa konkretno još uvek osim tog snimka, poslednja dojava je da je juče viđena u Beogradu, ali to nije potvrđeno. Izvršena je detaljna pretraga svih napuštenih kuća u toj okolini, tražili smo i po Bukulji, sve smo puteve pretražili na tom potezu ali još uvek nema ni traga ni glasa od nje. - ispričala je ćerka nestale.

Porodica nestale moli za pomoć, ukoliko bilo ko ima informacije o Milijani može se javiti na sledeće brojeve: 064/3422213, 062/8847087, 064/5468813, 064/211659, kao i najbližoj policijskoj stanici.

Mladi Splićanin Matej Periš (27), nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je izašao bez jakne iz beogradskog “Gotika” i nikada se nije vratio u njega.

Matej Periš
Matej Perišfoto: Privatna arhiva

Potraga za njim danonoćno traje već 44 dana.

Njegov otac Nenad u razgovoru za medije tvrdi da mu je jedino bitno da sazna istinu, ma kakva ona bila, ali smatra da inofrmacije sa društvenih mreža odvlače pažnju javnosti.

- Zamolio bih ljude da ne stavljaju laži jer posle policija mora da ih demantuje. Da se razumemo, ja ne bežim od istine, ma kakva god ona bila. Spreman sam na sve samo da saznam gde je moj Matej. Svestan sam i da je mnogo vremena prošlo, ali ja kao roditelj gajim nadu da je moj sin živ. Nek mi svi oproste, ali ja sam roditelj i dokle god postoji mala nada verujem u najbolji ishod - kaže Periš.

Nenad je ispričao kakve bizarne informacije o Mateju pristižu do njega.

- Poslednjih dana javljaju mi se vračare i vidovnjaci i govore gde mi se krije živ. Jedna mi je samo rekla da “potražim sina u kući na dva sprata koja se nalazi kod kanala Dunav-Tisa-Dunav”. Da Matej “tamo živi na drugom spratu i da je dobro”. Drugi mi je čak predlagao da ga tražim u nekim visokim zgradama prekoputa Gotika - ja ponovo molim ljude da se obrate za svaku informaciju beogradskoj policiji, izjavio je Nenad Periš.

Nestanak Mateje Periša 31. decembra prošle godine prijavili su njegovi prijatelji.

- Zvali su me da me pitaju šta da rade. Rekao sam im da prijave nestanak. Rekli su mi da je Mateja naručio bocu viskija i da ju je platio. Od tog trenutka ga nisu videli , a mislili su da se “zapričao sa nekim”. UPlašili su se kada su videli njegovu okačenu jaknu - kaže Periš.

Ani Stojković iz Smedereva izgubio se svaki trag 2. novembra, a njen automobil je pronađen iste noći, dva sata posle pomoći na mostu Smederevo - Kovin. Iz kuće je otišla bez ličnih dokumenata i telefona.

Nestala Ana Stojković
Nestala Ana Stojkovićfoto: Facebook

Porodica strahuje da se ubila, što je i nagovestila u oproštajnoj poruci kasnije nađenoj. Ana je u oproštajnoj poruci opisivala kako se oseća, a pored toga je i ostavila detaljna uputstva porodici šta da rade kada je pronađu mrtvu.

U noći nestanka, Ana je objavila svoju fotografiju na Instagramu uz poruku “Idem da se nađem sa sudbinom”. Nađena je i oproštajna poruka u kojoj je zapisala svoje želje za trenutak kada je pronađu mrtvu.

Kako je Anina ćerka ispričala, ona je samo par dana pre nestanka podelila svoju fotografiju i drugarica je pitala: “Gde si pošla tako lepo sređena?”, odgovorila joj je: “Idem da se nađem sa sudbinom”. - rekla je Natalija ranije.

Rekla je i da je njena majka dan pre nestanka bila loše, govorila je i da će se ubiti.

Podsetimo, Ana je iz kuće izašla u beloj bluzi i kožnim braon pantalonama.

Na društvenim mrežama i dalje se deli apel ljudima da se jave porodici na broj telefona 060/0448955 ili najbližoj policijskoj upravi ukoliko je negde vide.

Bonus video:

00:23

Medved igra kolo u Loznici

(Espreso/ Dijana Spasov)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.