NESTALA MILIJANA IZ ARANĐELOVCA! Espreso došao do poslednje zabeležene slike sa kamera, OVDE je viđena! (FOTO)
Netsla Milijana Milinković, Foto: Printscreen/Google Maps, Privatna arhiva

potraga u toku

NESTALA MILIJANA IZ ARANĐELOVCA! Espreso došao do poslednje zabeležene slike sa kamera, OVDE je viđena! (FOTO)

Porodica nestale moli za pomoć, ukoliko bilo ko ima informacije o Milijani može se javiti na sledeće brojeve: 064/3422213, 062/8847087, 064/5468813, 064/211659, kao i najbližoj policijskoj stanici

Objavljeno:

U noći između 12. i 13. januara nestala je Milijana Milinković (63) iz Aranđelovca.

Milijanin nestanak prijavljen je 13. januara u popodnevnim časovima, a potraga za njom traje već peti dan. Poslednji put je viđena u selu Bukovik kod Aranđelovca, a njena ćerka Snežana Milinković ispričala je za portal Espreso detalje nestanka.

1 / 2 Foto: Privatna arhiva

- Milijana je izuzetno mršava žena, ispijena u licu, na sebi je imala teget dugu zimsku jaknu sa kapuljačom, sivu trenerku upasanu u čizme. Ovo je prvi put da je nestala, nije senilna ali je imala nekih psihičkih problema, pa moguće da se desilo da je proradila demencija ili nešto slično, zaista ne znam. Svi smo zabrinuti, tražimo je danima. - rekla je Snežana za potral Espreso.

Takođe, porodica je poslala apel da svako ko ima video nadzor na potezu od Aranđelovca do sela Bukovik pregleda snimke, pa je tom prilikom i zabeležen poslednji snimak na kom se vidi Milijana u selu Bukovik prema Lazarevcu i tada joj se gubi svaki trag. Portal Espreso došao je u posed poslednje zabeležene fotografije nestale Milijane.

Poslednja fotografija nestale Milijane
Poslednja fotografija nestale Milijanefoto: Privatna arhiva

- Za sada nemamo ništa konkretno još uvek osim tog snimka, poslednja dojava je da je juče viđena u Beogradu, ali to nije potvrđeno. Izvršena je detaljna pretraga svih napuštenih kuća u toj okolini, tražili smo i po Bukulji, sve smo puteve pretražili na tom potezu ali još uvek nema ni traga ni glasa od nje. - ispričala je ćerka nestale.

Porodica nestale moli za pomoć, ukoliko bilo ko ima informacije o Milijani može se javiti na sledeće brojeve: 064/3422213, 062/8847087, 064/5468813, 064/211659, kao i najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video:

00:25

Jauci majke poginule Suzane Stojanović

(Espreso/DijanaS.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.