ALEKSINA MAMA ZA ESPRESO OTKRILA U KAKVOM SU ODNOSU BILI PRE NESTANKA! Sad joj se ne javlja, 1 detalj ZBUNJUJE
Aleksa Stanković, Foto: Printscreen/Google Maps

KRAJ POTRAGE

ALEKSINA MAMA ZA ESPRESO OTKRILA U KAKVOM SU ODNOSU BILI PRE NESTANKA! Sad joj se ne javlja, 1 detalj ZBUNJUJE

Ovaj mladić je, kako saznaju mediji, iznajmio stan u Beogradu, ali njegova krajnja destancija je trebalo da bude Kanada

Objavljeno:

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca nestao je 28. decembra, kada je majka primetila da ga nema u sobi, a na ekranu njegovog kompijutera zatekla je poruku: "Ako mi se tamo ne svidi, vratiću se".

Policija i cela Srbija uključili su se u potragu za nestalim mladićem, a onda je kao grom iz vedra neba stigla vest da je posle 42 dana nestali Aleksa pronađen u jednom beogradskom stanu na Vračaru.

Ovaj mladić je, kako saznaju mediji, iznajmio stan u Beogradu, ali njegova krajnja destancija je trebalo da bude Kanada.

Aleksa Stanković
foto: Printscreen/Pink

Nakon što je policija Aleksu prebacila u Kruševac, gde je zbog zdravstvenog stanja svoje majke Olivere, smešten kod svoje bake, mladić se opet uputio ka Beogradu, a portal Espreso je tim povodom pozvao njegovu majku koja nam je objasnila šta se sada dešava sa mladićem za kim je tragala Srbija.

Nisam ga videla, videli su ga brat i sestra popričali sa njim. On se kao punoletno lice koje nema nikakvo krivično delo izjasnio da hoće da živi sam i na to ima pravo. Bio je saslušan u policiji, dao je izjavu da želi da ostvari svoje planove i ciljeve u Beogradu, pa da nastavi u Kanadu kao što je i imao na umu", rekla je za portal Espreso Olivera.

Aleksina majka nam je takođe potvrdila pisanja medija, da se nije videla sa sinom, jer ima koronu, kao i to da se sa njim nije ni čula, što zbunjuje mnoge, s obzirom na to kakav je njihov odnos bio pre nestanka.

"Nisam se videla sa njim jer imam koronu, a nismo se čuli jer mu je telefon ostao u Beogradu. Očekujem sada svakog trenutka da se javi kada stigne u stan, rekao je bratu i sestri da će se javljati. Najbitnije je da je on živ i zdrav", objašnjava majka.

Na pitanje zbog čega se nije javljao, iako je pretpostavljamo bio upućen u to da ga cela Srbija traži, majka kaže da ne zna, jer nije razgovarala sa njim.

1 / 4 Foto: Profimedia, Printsceen/Facebook

Takođe smo Oliveru pitali u kakvim su odnosima bili majka i sin, pre njegovog nestanka.

"Mi smo bili u super odnosima, to je dete koje ne zna da se posvađa, da zameri nešto, stvarno je sve bilo u redu. Niko nije ni mogao da nasluti da će on otići tako bez da se javi", zaključila je majka.

Podsetimo, mladić je nestao 28. decembra, a za njim tragaju porodica i policija. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, crnu trenerku i crne pantalone.

"Poslednji put kada sam ga videla bio je 28. decembar oko 6.30 ujutru kada me je ispratio na posao. Ponašao se najnormalnije, nije radio ništa zbog čega bih posumnjala da će otići. Kada sam se vratila kući, njega nije bilo. Pogledala sam celu sobu i u ormaru nije bilo ni njegove garderobe. Na ekranu kompjutera je pisalo: 'Ako mi se tamo ne svidi, vratiću se'", rekla je tada Olivera, majka Alekse Stankovića..

Espreso/Dijana S./Jelena M.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.