ALEKSA OPET OTIŠAO, DOŠLO JE DO POTPUNOG PREOKRETA! Evo šta se sada dešava sa mladićem koga je tražila cela Srbija!
Aleksa, Foto: Printscreen, Google maps

šok

ALEKSA OPET OTIŠAO, DOŠLO JE DO POTPUNOG PREOKRETA! Evo šta se sada dešava sa mladićem koga je tražila cela Srbija!

Aleksa je u sredu posle podne pronađen u Beogradu, zdrav i nepovređen, nakon što je njegova majka 28. decembra prijavila nestanak

Objavljeno: 11:49h

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca koji je pronađen u Beogradu posle 42 dana potrage, ipak se nije video da svojom majkom Oliverom. Istina ona se nalazi u karantinu jer je u međuvremenu obolela od korone, ali kako Informer saznaje mladić je bio izričit da se kući ne vraća, tako da sa majkom nije razgovarao čak ni telefonom.

Kako Informer saznaje, na majčinu molbu da se čuju bar preko telefona, Aleksa je odgovorio da je telefon zaboravio u stanu na Vračaru u Beogradu gde ga je policija i pronašla.

-Nisam ga uopšte videla, on je bio sinoć u Kruševcu i svima je rekao da nije ni pod kakvim pritiskom otušao od kuće, jednostavo on želi da se sam snalazi da živi slobodno i sam stvara svoj život- rekla je ipak zadovoljna Aleksina majka Olivera, koja se oporavlja od korona virusa.

Ona ističe da je Aleksa ipak više od pola sata razgovarao sa bratom Andrijom i sestrom Dijanom te da je i njima ponovio da nema nameru da se vraća kući i da je već na putu za Beograd.

- Prenoćio je kod bake, evo ona je tu preko puta i koliko ja znam on je već na putu za Beograd. Tamo želi da živi. To je njegov izbor i ja poštujem njegovu odluku. Samo ga molim da mi se povremeno javi telefonom da znam da je živ i zdrav. Pao mi je veliki kamen sa srca-rekla je majka Olivera ne krijući zadovoljstvo.

Podsetimo, Aleksa je u sredu posle podne pronađen u Beogradu, zdrav i nepovređen, nakon što je njegova majka 28. decembra prijavila nestanak. On je tada sa sobom poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera, ali i stranih jezika.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.