NEVIĐENI FIJASKO U POTERI! Memedović komentarom NASMEJAO SVE: Loše ste krenuli, a onda ste naglo popustili! (VIDEO)
Potera, Foto: Printscreen/YT/Milica Kvizzz

USTALI NA LEVU NOGU

NEVIĐENI FIJASKO U POTERI! Memedović komentarom NASMEJAO SVE: Loše ste krenuli, a onda ste naglo popustili! (VIDEO)

U sukobu sa Tragačem ipak se odlučio da pokuša da odbrani veću sumu od zarađene, 650.000 dinara u čemu je i uspeo i iznos u zajedničkoj kasi brzo je porastao na 710.000 dinara

Objavljeno:

Potera je kviz koji gledaoce drži "prikovane" za male ekrane, a zgode i nezgodne često budu predmet priče na društvenim mrežama.

potera
foto: Printscreen/YT/Milica Kvizzz

Izbor takmičara koji se trude da osvoje novac svojim znanjem i srećom je izuzetan, a aukupnom utisku doprinose tragači i uvek inspirativan Jovan Memedović u ulozi voditelja.

potera
foto: Printscreen/YT/Milica Kvizzz

Poslednja epizoda završena je u korist tragača, Milana Bukvića, koji je imao lak zadatak - da tačno odgovori na svega devet pitanja, te je uspeo da savlada troje preostalih takmičara u "Finalnoj poteri". Međutim, ono što je prethodilo poslednjoj igri privuklo je veliku pažnju gledalaca.

Posle prvog takmičara, Miloša Tripunovića, koji nije uspeo da izbori pobedu protiv Tragača već u drugoj igri, na red je došao student medicine, Vanja Obradović, i posle zarađenih i odbranjenih 60.000 dinara, sve oči su bile uprte u njega - Dušana Ercega iz Zemuna.

potera
foto: Printscreen/YT/Milica Kvizzz

Šampion kviza "Slagalica" i takmičar koji se već ranije pojavio u "Poteri" i odneo kući zarađen novac, Dušan, adekvatno očekivanjima, odmah je pokazao zavidno zanje, kada je u prvoj igri odgovorio tačno na 11 pitanja za jedan minut i osvojio 110.000 dinara.

U sukobu sa Tragačem ipak se odlučio da pokuša da odbrani veću sumu od zarađene, 650.000 dinara u čemu je i uspeo i iznos u zajedničkoj kasi brzo je porastao na 710.000 dinara.

Nakon briljantnog Dušana na red je došla Jelena Kovač, koja se u igri protiv Tragača ipak odlučila da pristane na njegovu nižu ponuđenu sumu od 16.197 dinara. Uspela je da se pridruži dvojici kolega iz tima u "Finalnoj poteri".

Ipak, kada je bilo sasvim izvesno da će tim još jednom odbraniti zajednički zarađen novac, došlo je do veliko obrta. Na tri koraka prednosti, ekipa je uspela da odgovori tačno samo na šest tačnih odgovora i, čini se, da je posle završetka njihovog dela igre već svima bilo jasno da pred Tragačem Milanom Bukvićem nije težak zadatak.

Takmičari su dva puta dobili priliku da Milana vrate korak unazad i povećaju šanse za pobedu, međutim, to im nije pošlo za rukom.

"Malo smo ispali iz ritma. Devet koraka je baš malo, to je šest odgovora za dva minuta - katastrofa", počeo je da se pravda Dušan na komentar voditelja o poslednjoj igri u kojem je citirao kolegu rečima: "Loše ste krenuli, a onda ste naglo popustili", kojim se zasmejao sve pristune, ali i publiku ispred malih ekrana.

potera
foto: Printscreen/YT/Milica Kvizzz

Pitajući se šta se dogodilo Dušanu, koji je bio ponajviše zaslužan što za veliki iznos u zajedničkoj kasi, što za tačne odgovore u završnici, korisnici društvenih mreža su potražili odgovor na Tviteru, gde se oglasio i Erceg i kratko objasnio: "Nemam racionalno objašnjenje".

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.