NAJKONFUZNIJU PREPISKU IZ SRBIJE SVI DELE PO TVITERU: Ako se pronalazite u ovome, vreme je da se ZABRINETE (FOTO)
Ljubomora, Foto: Profimedia / Tviter printscreen

AU...

NAJKONFUZNIJU PREPISKU IZ SRBIJE SVI DELE PO TVITERU: Ako se pronalazite u ovome, vreme je da se ZABRINETE (FOTO)

- Kakav psihopata od devojke, mozak me zaboleo - napisala je korisnica Tvitera

Objavljeno:

Koliko daleko ide opsesivna ljubomora kod nekih devojaka, pokazala je jedna devojka na Tviteru koja je podelila dopisivanje sa drugaricom. Tu zapravo nema nikakvog dijaloga, već samo monolog koji više liči na početak nervnog sloma nego na neobavezno ćaskanje, a srž problema je njena nemogućnost da tačno odredi kada je njen dečko zaspao i kada je tačno bio onlajn na društvenim mrežama.

- Kakav psihopata od devojke, mozak me zaboleo - napisala je korisnica Tvitera koja je objavila prepisku gde njena drugarica deklamuje tačno u minut kada je njen dečko ulazio na Viber i Whatsapp, kad je ona njemu nešto poslala, pa onda on to pročitao, a vrhunac svega bio je kada je na osnovu svih tih podataka krenula da računa koliko sati je spavao prethodnu noć.

"Nije mi dobro", "Može li se još sta zaključiti iz ove statistike osim koliko je umoran", "Bolest", bili su komentari onih kojima je bilo žao dečka, a našli su i oni sa još gorim teorijama zavere.

"A da bacim bubu... Možda je u 1:11 otkucao da je voli, odložio taj telefon, pa u 1:12 upalio drugi i pisao nekoj drugoj do recimo 4. Onda se sigurno nije naspavao", napisala je jedna devojka i samo se nadamo da ova info neće stići do ljubomorne drugarice. Ne smemo ni da zamislimo kako bi reagovala.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.