SVOJOM POSESIVNOŠĆU IZAZVALA LAVINU NA MREŽAMA: Priznala da dečku ne da mira ni na 1 MINUT, EVO I KAKO! (VIDEO)
Dečko, Foto: Printscreen/TikTok/flackoandnela

više od ljubomore

SVOJOM POSESIVNOŠĆU IZAZVALA LAVINU NA MREŽAMA: Priznala da dečku ne da mira ni na 1 MINUT, EVO I KAKO! (VIDEO)

Objava je brzo sakupila više od 5,1 milijun pregleda, a mnogi su se TikTokeri složili da preteruje i poručili joj da 'dečku da malo prostora'

Objavljeno:

Nedavno je na TikToku krenula rasprava o ljubomornim i posesivnim partnerima, a korisnica Nela je svojim priznanjem nadmašila sve koji su tvrdili da ne veruju svom dečku ili devojci.

Ispričala je, naime, da svog dečka tera da tokom cele smjene rada u fabrici, punih 12 sati, bude s njom na FaceTimeu; jer ne veruje drugim ženama!

- Možda bih trebala dati otkaz i zaposliti se na njegovom radnom mestu - rekla je na svom profilu, a objasnila je i da 'to ne radi jer ne veruje njemu, već ne veruje drugim curama'.

@flackoandnela Might quit my job & go work w/ him ! ? #4u ♬ Insane - Summer Walker

U svom je videu pokazala dečka koji na pokretnoj traci pakuje kartonske kutije, a ona ga celo vreme gleda na svom mobilnom telefonu.

Objava je brzo sakupila više od 5,1 milion pregleda, a mnogi su se TikTokeri složili da preteruje i poručili joj da 'dečku da malo prostora'.

- Pa to mu je posao, daj mu prostora ili ćeš mu dosaditi - poručio joj je jedan TikToker, dodavši da 'ima veliki problem ako mu ne veruje da se ni na poslu može nositi sa suprotnim polom', prenosi The Sun.

- Svi joj govorite "Malo si preterala...", kako mislite 'malo'?! - dodao je drugi. A dok su TikTokeri komentarisali njeno posesivno ponašanje, Nela je objavila i drugi video u kojem pokazuje kako se doveze do puta kojim dečko peške hoda na posao, da proveri da li je li sam ili sa nekom kolegicom.

- Voliš li me? - dobacila mu je iz svog auta, na šta je on samo potvrdno kimnuo glavom i nastavio hodati...

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.