STALNO PROVERAVA MOJ TELEFON, A KADA SAM VIDELA ŠTA JE URADI, NAJEŽILA SAM SE! Ovo je gore od PAKLA!
Svađa, Foto: Profimedia

ljubavni odnosi

STALNO PROVERAVA MOJ TELEFON, A KADA SAM VIDELA ŠTA JE URADI, NAJEŽILA SAM SE! Ovo je gore od PAKLA!

Ova vrsta posesivnosti može da bude veoma opasna

Objavljeno:

Iako je zaljubljena do ušiju, mlada Britanka je sasvim slučajno otkrila da je njen dečko bolesno ljubomoran i to bi moglo da im uništi vezu.

– Ja imam 25, a moj dečko 26 godina. U vezi smo pet meseci i volim ga svim srcem. Međutim, sve se promenilo kada sam otkrila da on stalno proverava moj mobilni telefon – priča devojka i dodaje:

– Ali, sve je ubrzo poprimilo veoma uznemirujuće razmere. Naježila sam se kada sam nedavno primetila da je on u mom telefonu blokirao skoro sve muškarce koji su bili u bilo kakvom kontaktu sa mnom, bez obzira da li u mi oni samo prijatelji ili kolege.

– To nije sve, on je čak otišao toliko daleko da je počeo i da briše slike i brojeve telefona “nepodobnih” muškaraca iz mojih telefonskih kontakata! Kada promenim PIN, on me odmah optuži da ga varam i da pokušavam nešto da sakrijem od njega. Ne znam kako, ali on uvek nekako uspe da zaobiđe moj PIN i da nastavi da vršlja po mom mobilnom – iskrena je ona.

– Sa druge strane, on u svom telefonu ima brojeve gomile devojaka, kojima tepa “srce” i “šećeru”, ali meni to ne smeta. Pokušala sam da razgovaram sa njim o ovom problemu, ali on je nastavio po starom. Ne znam šta da radim jer situacija postaje neizdrživa – zaključila je Engleskinja.

Odgovor terapeuta: On je licemer i veza sa njim nikako ne zvuči zdravo.

Ova vrsta posesivnosti može da bude veoma opasna. On može da se promeni, ali samo ako prihvati činjenicu da problem leži u njegovoj nesigurnosti, a ne u vašem ponašanju.

Vi niste njegovo vlasništvo! Vi morate da budete jednaki u vezi i pronađite hrabrost da mu to jasno i glasno objasnite.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.