PUTEVI SRBIJE APELUJU NA VOZAČE: Izbegavajte OVE DEONICE, stanje na KOLOVOZIMA JE OVAKVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU!

PUTEVI SRBIJE APELUJU NA VOZAČE: Izbegavajte OVE DEONICE, stanje na KOLOVOZIMA JE OVAKVO

JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo

Objavljeno:

Na najopterećeniji putnim pravcima I prioriteta/A kategorije održavanja, na brojnim deonicama ima snega i preporučuje se oprezna vožnja, saopštilo je večeras JP Putevi Srbije.

Na ostalim putnim pravcima I prioriteta/A kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Beograda, Ivanjice, Kragujevca, Novog Pazara, Pančeva, Požarevca, Požege, Užica, Valjeva, Vranja, Zaječara.

Sneg, Zima, Saobraćaj, Znak za sneg, Zimski uslovi, Vožnja po snegu
foto: Profimedia

Na državnim putevima II prioriteta/B kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Beograda, Čačka, Ivanjice, Kolubare, Kragujevca, Kruševca, Mačve, Niša, Novog Pazara, Pančeva, Požarevca, Požege, Užica, Vranja, Zaječara, Zrenjanina.

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Beograda, Čačka, Ivanjice, Kolubare, Kragujevca, Kruševca, Mačve, Niša, Novog Pazara, Pančeva, Požarevca, Požege, Užica, Vranja, Zaječara, Zrenjanina.

1 / 5 Foto: INSTAGRAM.COM/MOJ_BEO_GRAD

Neprohodan je putni pravac III prioriteta/C kategorije održavanja – II A-198 Odvraćenica – Preko Brdo.

Ekipe putarskih preduzeća 24 sata intervenišu na terenu i posipaju krizne deonice, navodi se u saopštenju.

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima. Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.