SPREMITE SE ZA LEDENE DANE: RHMZ objavio PROGNOZU ZA SLEDEĆU NEDELJU, evo šta nas OČEKUJE
Zima u Beogradu, Foto: Ana Paunković

SRBIJA KAO SIBIR

SPREMITE SE ZA LEDENE DANE: RHMZ objavio PROGNOZU ZA SLEDEĆU NEDELJU, evo šta nas OČEKUJE

Prema prognozi za sutra ujutro će biti veoma hladno, uz umeren do jak mraz, a temperatura će biti od -12 na jugu do -2°C na severu Srbije, u Beogradu do -3

Objavljeno:

Republički hidrometeorološki zavod Srbije objavio je da se u ponedeljak i u utorak u našoj zemlji očekuju ledeni dani, a svi se pitaju kada će sneg prestati da pada.

U ponedeljak i utorak u većem delu zemlje očekuju se ledeni dani, ujutru umeren i jak mraz, od -12 do -5 stepeni, lokalno i niže, a dnevna temperatura u većini mesta biće od -3 do 0 stepeni Celzijusa, osim u Timočkoj Krajini gde će biti toplije, oko 3 stepena.

1 / 8 Foto: Privatna arhiva

Od srede na severu, a od četvrtka i u ostalim predelima slabljenje jutarnjih mrazeva, ali i postepeni porast dnevnih temperatura, glasi u saopštenju RHMZ.

Podsetimo, prema rečima meteorologa Đorđa Đurića iako su temperature uglavnom iznad 0°C, subjektivni osećaj je da je mnogo hladno, jer duva jak severozapadni vetar.

Prema prognozi za sutra ujutro će biti veoma hladno, uz umeren do jak mraz, a temperatura će biti od -12 na jugu do -2°C na severu Srbije, u Beogradu do -3.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.