"NAPRAVILI SMO SEBI MEDVEĐU USLUGU, VAKCINACIJOM SMO PRODUŽILI OPSTANAK VIRUSA"! Doktor Maserati šokirao mnoge
Dr Belojević, Foto: Printscreen / Youtube / K1

OMIKRON BACIO NA KOLENA POLA PLANETE

"NAPRAVILI SMO SEBI MEDVEĐU USLUGU, VAKCINACIJOM SMO PRODUŽILI OPSTANAK VIRUSA"! Doktor Maserati šokirao mnoge

Dao je dr Belojević savet da bi trebalo da se izložimo virusu ali kontrolisano

Objavljeno:

Do kraja godine koroni je odzvonilo. Dajem milion dolara za to, rekao je pre devet meseci na K1 televiziji prof. dr Goran Belojević. Danas je poslednji dan decembra, a omikron soj korone bacio je na kolena pola planete.

Da li ga je korona nadmudrila, profesor odgovara u "Uranku":

- Razlika između kovida i španske groznice je u tome što za groznicu nije bilo vakcine. Napravili smo sebi medveđu uslugu jer smo vakcinacijom produžili opstanak virusa. Vakcinacija se ne sprovodi u vreme pandemije - kazao je profesor Belojević.

- Da bi se neko vakcinisao moramo biti sigurni da u sebi ne nosi virus. Samo PCR negativne osobe trebalo bi da prime vakcinu. Mi sada imamo situaciju da se masovno vakcinišu i osobe koje nose virus u sebi, a da to ne znaju, i time bacamo vodu na plamteće ulje - istakao je on.

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

- Sve pandemije okončava priroda, nijedna nije zaustavljena vakcinacijom. Priroda će učiniti svoje ali ne smemo joj otežavati. I dalje stojim pri svom mišljenju koje sam izneo pre godinu dana da pandemije ne bi bilo da je primenjena masovna preventiva probioticima.

Napisao sam i naučni rad na tu temu. Probiotici se mogu dati svima, od beba do najtežih bolesnika. Jedna kapsula dnevno je dovoljna - kazao je dr Goran Belojević i doda da je vakcinacija veštački put, a probiotici prirodni.

Dao je dr Belojević savet da bi trebalo da se izložimo virusu ali kontrolisano.

- Ovako kako ja to radim, sa barijerom, sa maskom i vizirom. Tako virusu ne dozvoljavate da vas savlada i nećete se izložiti velikoj količini virusa. Morate se izložiti da biste stekli otpornost, prirodno ili veštački. Ja sam uvek za prirodni put. Ovako kako ja to radim - naglasio je dr Belojević i dodao da novi sojevi korone neće biti slabiji, ali će naš organizam biti otporniji.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/K1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.