"KARLEUŠINA KONJSKA KOPITA, STANIJINA GOLOTINJA I BOSANSKA SNAJKA": Olja ŽUSTRO o POZNATIM DAMAMA u MODNOJ POLICIJI
Olja, Foto: Emilija Jovanović

espreso za vas!

"KARLEUŠINA KONJSKA KOPITA, STANIJINA GOLOTINJA I BOSANSKA SNAJKA": Olja ŽUSTRO o POZNATIM DAMAMA u MODNOJ POLICIJI

Bila je brutalno iskrena, a nekima se ovo neće dopasti!

Objavljeno: 20:10h
Milica Stanimirović

Nekadašnje omiljeno TV lice, Olja Crnogorac, bila je gost u našoj emisiji "Modna policija" i bez zadrške je komentarisala stajlinge poznatih, ali se dotakla i aktuelnih tema kao što je Tanja Savić i njen ljubavni život.

"Bosanska snajka, Tanja Savić. Tanja čestitam, sladak ti je momak. Ne dozvoli da ti muž ovo pokvari jer kao što smo videli u poslednje vreme, muž uvek pokušava da pokvari neke veze svojoj ženi. Tanja je imala neke izlete, šorceve i majice, koji nisu priličili njenoj figuri, ali ovde je konačno vidimo kao pravu damu", rekla je bivša voditeljka.

Olja Crnogorac
foto: Emilija Jovanović

Poznato je da je Olja jako iskrenog i britkog jezika, tako da "nije štedela" pojedine dame. Budući da je "batalila" posao voditelja i postala uspešna modna kreatorka, ugostila je ekipu Espreso portala u svom butiku i nastavila da komentariše poznate dame.

"Stanija i ja smo počinjale nekako u isto vreme. Tada je bila jedna prirodna, slatka devojka. Ono što mi se ne sviđa kod nje je to da i dalje je da ima neki stil koji više priliči nekoj devojci od 20 godina. Ona treba da poradi na nekom "damskijem" i zatvorenijem stilu, jer je i ona, kao i ja, bliža četrdesetim godinama. Svi gledaoci su već videli njene atribute, njenu super gu*u... Mislim da je red, Stanija, da se malo prekriješ, jer ovo više ne pije vodu", izjavila je Olja za Espreso.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Dotakla se Indi Aradinović i njene transformacije.

"Pozdravljam napore od Indi i veliki aplauz od mene što je uspela ovoliko da smrša. Stvarno se "napravila na ribu", a ovde mi liči na lika iz crtaća, Džesiku Rebit, sa ovom crvenom kosom. Sviđa mi se figura, ali mi se ne sviđa ovaj preterano provokativni stil. Vidimo da je dan, providna majica gde su grudi "na izvolte", ali ću joj oprostiti ako je ovo bilo fotkanje samo za Instagram", izjavila je Olja, pa prokomentarisala stajlinge trojke koja će pevati ispred Skupštine za Doček.

"Sara Jo izgleda kao francuski baštovan koji je došao da zalije cveće, Marija Šerifović je na visini zadatka, a na Jeleni Karleuši mi se ne dopadaju samo cipele koje izgledaju kao konjska kopita."

Šta je još sve rekla i koje poznate ličnosti je komentarisala, možete videti u snimku ispod teksta:

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.