DUBRAVKA KRALJ U ESPRESO MODNOJ PATROLI! "Komplete mi pravi KROJAČICA, odmerena sam kada je STIL u pitanju" (FOTO)
Dubravka Kralj, Foto: Aleksandra Čolić

kao sa modne piste

DUBRAVKA KRALJ U ESPRESO MODNOJ PATROLI! "Komplete mi pravi KROJAČICA, odmerena sam kada je STIL u pitanju" (FOTO)

"Volim da izgledam lepo i uredno, za mene je to stvar kulture", kaže Dubravka za Espreso

Objavljeno:

Često imamo priliku da vidimo i komentarišemo modni stil narodnih poslanika, a čini se da se oni trude oko svog izgleda, te sate posvećuju doterivanju. Zbog toga smo posetili Narodnu skupštinu i proverili kako se obukla jedna od najlepših poslanica, Dubravka Kralj.

Dubravka je uvek tip-top sređena, a ovog puta obukla je sivu haljinu, prilagođenu prilici. Posebno su nam "zapali za oko" dugmići na haljini, koji su imali poseban odsjaj na suncu. Kako bi upotpunila izgled obula je krem cipele i torbu uklopila sa njima.

1 / 8 Foto: Aleksandra Čolić

Ova poseta nije mogla da prođe bez znatiželje, pa smo je upitali kako se baš odlučila za tu kombinaciju.

- Nisam osoba koja ima duge jutarnje nedoumice oko toga šta će obući. Ovaj sivi komplet je danas prosto bio na redu. Inače, imam oko desetak sličnih kompleta, različitih boja i samo ih menjam, a sve ih pravi moja krojačica Vesna iz Novog Sada. Nemam mogućnost da kupujem dizajnersku garderobu, pa je dizajniram sama. I jedina imam ovakva odela u kojima se lepo osećam, a koštaju baš malo. Uz sve te razloge, kao socijalista, uvek ću radije podržati žensko preduzetništvo i krojački zanat, nego brendove masovne proizvodnje u kojima svi izgledaju uniformisano. Po prirodi sam veoma skromna i volim jednostavne i svedene krojeve, koji neretko daju i bolji efekat. Sledim svoju viziju narodne poslanice, a ona je u svemu odmerena - objašnjava Kralj.

Dubravka Kralj
Dubravka Kraljfoto: Aleksandra Čolić

Svetske zvezde su uglavnom te koje nameću modu, a ljudi pokušavaju da sve te nove trendove isprate i poseduju bar neki takav komad u ormaru.

- Činjenica je da nam je preko interneta dostupno da vidimo kako se oblače uspešne žene širom sveta, tako da je svakako i to izvor inspiracije, ali inspiracija je i želja da se na dostojanstvo Narodne skupštine odgovori ne samo obrazovanjem, vrednim radom i elokventnim izlaganjem, već i dostojanstvenim izgledom.

Dubravka dodaje da oblačenje za nju nije samo stvar mode, već u većoj meri predstavlja poštovanje institucije, u ovom slučaju Narodne skupštine.

Dubravka Kralj
Dubravka Kraljfoto: Aleksandra Čolić

- Garderoba koja je pre svega pristojna i formalna, je način iskazivanja poštovanja prema ugledu Narodne skupštine, i još važnije, prema građanima čiji sam reprezent. Uvek sam vodila računa o oblačenju, podjednako poštujući i fakultet i sud, kao institucije u kojima sam se školovala i radila, ali sada dužnost narodnog poslanika zahteva jedan poseban senzibilitet i dozu istančanosti i u oblačenju. Inače, sve "kreacije" nastaju u dogovoru sa mojom Vesnom, nekada se dogovorimo na osnovu slike, a nekad joj samo objasnim šta sam otprilike zamislila pa kako ispadne. Ali uvek bude super tvrdi Dubravka za Espreso.

Dubravka Kralj
Dubravka Kraljfoto: Aleksandra Čolić

Mnogi su mišljenja da žene treba da izgledaju lepo, a muškarci su tu da obezbede sigurnost, te se često zamera ženama koje se ne "trude" dovoljno oko svog izgleda.

- Volim da izgledam lepo i uredno, za mene je to stvar kulture. Ali nisam od onih žena koje provode sate pred ogledalom. Naprotiv, sredim se veoma brzo, za manje od pola sata. Frizuru mi pravi moja frizerka Tamara, i to mi mnogo olakšava, jer kad me ona sredi, par dana sam mirna što se tiče kose, objašnjava lepa poslanica.

Dubravka Kralj
Dubravka Kraljfoto: Aleksandra Čolić

Dubravka dodaje da veoma retko svojim koleginicama daje savete oko oblačenja. Naša poslanica se trudi da prilikom svakog pojavljivanja iskaže svoj ukus, a to joj polazi za rukom, s obzirom na brojne pohvale upućene njenom izgledu.

Nadamo se da će nastaviti da nas iznenađuje novim kombinacijama, a mi ćemo biti tu da ispratimo njene originalne odevne kombinacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.