TRADICIJA KOJA TRAJE VEĆ 5 GODINA! Studenti odneli paketiće deci "Svratišta", Espreso ispratio DIVNU AKCIJU (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Espreso

SVAKA ČAST, DECO!

TRADICIJA KOJA TRAJE VEĆ 5 GODINA! Studenti odneli paketiće deci "Svratišta", Espreso ispratio DIVNU AKCIJU (VIDEO)

Ova akcija je tradicija koja traje već 5 godina, a kako kaže profesorica Bojana Ostojić sa ovog fakulteta, sve ovo je inicijativa studenata

Objavljeno:

Studenti sa Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment su, u okviru regionalnog takmičenja u markertingu, pokazali humanost i zajedno sa kolegama iz regiona pripremili su i uručili paketiće deci "Svratišta" na Zvezdari i Novom Beogradu.

Ovako je izgledalo uručivanje paketića:

Ova akcija je tradicija koja traje već 5 godina, a kako kaže profesorica Bojana Ostojić sa ovog fakulteta, sve ovo je inicijativa studenata.

1 / 18 Foto: Espreso.rs

- Ovo je tradicija koja traje već 5 godina, studenti u dogovoru sa kolegama iz regiona u okviru takmičenja u marketingu svake godine prave paketiće za decu iz Svratišta. Mi kao profesori smo dužni da ih pored znanja koje će upotrebiti u praksi naučimo i humanitarnom radu, empatiji, razumevanju, priča Bojana za Espreso.

PMC, Paketići za decu, Svratište
foto: Espreso.rs

Profesorka je takođe naglasila da je ovo jedan od načina da upozna svoje studente i da sa njima razgovara uživo, obzirom da su predavanja zbog aktuelne epidemiološke situacije još uvek onlajn.

Paketići su napravljeni u saradnji sa studentima iz regiona, pa su tako slatkiši, garderoba i igračke pristizali iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije.

Studenti sa PMC-a već dve godine osvajaju prvo mesto na ovom regionalnom takmičenju, ove godine oni su domaćini ali će se takmičenje održati onlajn.

Studentkinja Emilija Georgijević je na drugoj godini projektnog menadžmenta na PMC-u.

PMC, Paketići za decu, Svratište
foto: Espreso.rs

- Ovo je prvi put da učestvujem na regionalnom takmičenju i da učestvujem u ovoj akciji. Ovo je za mene zadovoljstvo, nikada nisam učestvovala u ovakvoj vrsti akcije, a sa druge strane ovo je i jedna vrsta druženja za sve nas, viđamo se samo kada su kolokvijumi i ispiti jer su predavanja onlajn. Što se tiče odluke kome će ići paketići, odlučili smo da nastavimo tradiciju i da to i ove godine bude Svratište za decu. Radujem se svemu ovome, imaćemo priliku da se igramo i razgovaramo i poklonimo pažnju deci koja im je verujem, potrebna. Takođe, želim i studente sa ostalih fakulteta da pozovem da učestvuju u ovoj akciji, zaključila je Emilija za naš portal.

Aleksa Mihailović je takođe student na drugoj godini i prvi put učestvuje na takmičenju,a li i u ovoj akciji.

PMC, Paketići za decu, Svratište
foto: Espreso.rs

- Prvi put učestvujem, želeo sam i prošle godine, ali sam se kasno uključio. Regionalni marketing challenge je idealna prilika da se bolje upoznamo jer su predavanja onlajn. Ali evo sada kroz zajednički rad i ovui humanitarnu akciju imamo priliku da se bolje upoznamo i sarađujemo, a i da usrećimo decu bez roditeljstvog staranja, dodao je Aleksa.

PMC, Paketići, Svratište za decu
foto: Espreso.rs

Profesorica Bojana Ostojić dodala je takođe da su ovi studenti fenomenalan tim i da ovo nije jedini put u godini kada studenti sa PMC-a obilaze decu bez roditeljskog staranja, već da ih nakon ispitnih rokova obilaze, čitaju im priče i igraju se sa njima. Bojana je takođe pozvala profesore i studente sa ostalih fakulteta da se priključe akciji i obraduju mališane.

1 / 8 Foto: Espreso.rs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.