PAKETIĆI ZA MALIŠANE KOJIMA JE TO NAJPOTREBNIJE! Svi možemo da učestvujemo i pošaljemo poklone do 20. decembra
Ilustracija, Foto: Profimedia, decijisvet1/Instagram

Pažnja

PAKETIĆI ZA MALIŠANE KOJIMA JE TO NAJPOTREBNIJE! Svi možemo da učestvujemo i pošaljemo poklone do 20. decembra

Ukoliko želite, vaš paketić možete poslati ili odneti na pomenute adrese, ali možete se priključiti i akciji prikupljanja paketića koja se organizuje 7. decembra za decu obolelu od cerebralne paralize kao i za nezbrinutu i napuštenu decu

Objavljeno:

Novogodišnji praznici nam se bliže, a to je vreme karakteristično za darivanje poklona i humanitarne aktivnosti, a jedna Maja je došla na genijalnu ideju i sama je pre nekoliko godina pokrenula akciju prikupljanja pomoći mališanima kojima je to najpotrebnije.

Radi se o Maji Jovanić koja trenutno vodi akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za decu iz svratišta i bolnica, a za portal Espreso je otkrila kako kako je došla na ovu ideju.

- Sama sam sve započela, pa mi se kasnije pridružila prijateljica i pokrenule smo Instagram stranicu. Vremenom su se uključivali i drugi dobri ljudi koji su želeli da pomognu. Novogodišnja akcija je samo jedna od mnogih, mi ih organizujemo tokom cele godine, pravili smo recimo i za Vaskrs različite akcije. - priča Maja.

Sada je aktuelna Novogodišnja akcija koja će trajati do 20. decembra, svako ko želi može poslati poštom ili doneti svoj paketić u Jolly Roger Pub koji je na adresi Kraljice Marije 1, ili igraonicu Maštograd koja se nalazi u Peđe Milosavljevića 76a na Bežanijskoj kosi, a Marija će paketiće razdeliti deci kako u svratištima, tako i mališanima koji biju bitku sa najtežim zdravstvenim problemima.

Pitali smo Maju šta je najpoželjnije da se stavi u paketić, nije pogrešo šta god da odaberete, ali ona nam je odgovorila u skladu sa praznicima.

- Ja sam lično za knjigice, društvene igre, neke sportske rekvizite, slatkiše. Kao što sam rekla, mi sakupljamo stvari tokom cele godine, a sada pred praznike to bi trebalo da bude nešto što će ih iznenaditi. - objasnila je.

Pozivamo sve građane dobre volje da se priključe akciji, naše malo nekome znači mnogo!

(Espreso/ Dijana S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.