PONOVO KIŠA U SRBIJI: Evo kada nam konačno stiže lepše vreme
Foto: Stefan Stojanović

VREMENSKA PROGNOZA

PONOVO KIŠA U SRBIJI: Evo kada nam konačno stiže lepše vreme

Relativno povolјne biometeorološke prilike očekuju se za većinu hronično obolelih

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab do umeren. Jutarnja temperatura od minus dva do tri, a najviša dnevna od pet do 11 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti oblačno, povremeno sa kišom. Vetar će biti slab do umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od jedan do tri, a najviša dnevna oko osam stepeni Celzijusa.

Relativno povolјne biometeorološke prilike očekuju se za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Mogući su bolovi u mišićima i zglobovima kao meteoropatske reakcije.

Saobraćaj se u planinskim predelima zapadne i jugozapadne Srbije odvija uz zimske uslove vožnje, dok su u nižim predelima kolovozi pretežno suvi, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).Prohodnost puteva je dobra.

Posle podne se očekuje veći intenzitet saobraćaja i više vozila na putevima. Zadržavanja nema na naplatnim rampama i na graničnim prelazima za putnička vozila. Kamioni na graničnim prelazima Batrovci i Šid, na izlazu iz zemlje, čekaju oko 60 minuta.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.