Kurti odložio posetu SAD za prvi deo sledeće godine
Aljbin Kurti, Foto: EPA-EFE/ VALDRIN XHEMAJ

oglasio se

Kurti odložio posetu SAD za prvi deo sledeće godine

I sam premijer je na jednoj od sednica skupštine Kosova, odgovarajući na pitanje da li je istina da nije dobio američku vizu i da zbog toga nije posetio SAD, rekao da će tokom novembra posetiti SAD i da nema problema sa dobijanjem američke vize

Objavljeno:

Premijer Kosova Aljbin Kurti odložio je posetu Sjedinjenim Američkim Državama najavljenu za novemabar za prvi deo 2022, potvrdio je portparol vlade Kosova Perparim Krieziu. "Premijer Kurti će otputovati u Sjedinjene Američke Države. Najavljena poseta za novembar odložena je za prvi deo sledeće godine.

Od stupanja na dužnost, pre osam meseci, premijer Kurti je bio u zvaničnim posetama važnim zapadnim centrima poput Brisela, Pariza i Beča, koje će nastaviti posetama drugim centrima, uključujući Vašington", rekao je Krieziu za Klan Kosova.

I sam premijer je na jednoj od sednica skupštine Kosova, odgovarajući na pitanje da li je istina da nije dobio američku vizu i da zbog toga nije posetio SAD, rekao da će tokom novembra posetiti SAD i da nema problema sa dobijanjem američke vize.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.