PITALI LJUDE U BOSTONU I DUBAIJU "GDE JE SRBIJA"? Odgovori su HIT, a znaju i naše poznate- nije samo Nole! VIDEO
Srbija u očima stranaca, Foto: Printscreen, TikTok/aboutserbs

srbija na mapi sveta

PITALI LJUDE U BOSTONU I DUBAIJU "GDE JE SRBIJA"? Odgovori su HIT, a znaju i naše poznate- nije samo Nole! VIDEO

Nakon snimka iz Bostona, kamera se seli u Dubai, gde je jedan gospodin ne samo pogodio gde je Srbija, već je bio u poseti Beogradu

Objavljeno:

Na društvenoj mreži TikTok ponovo je oživeo snimak ankete iz Bostona, ali i Dubaija na kome je jedan mladić pitao prolaznike, da li znaju gde se nalazi Srbija kao i to da li znaju neku poznatu ličnost iz naše zemlje?

Kako se na snimku može videti većina ispitanika na ulicama Bostona rekla je da se Srbija nalazi negde kod Rusije, a onda su se nizali odgovori, poput:

- Srbija, blizu Rusije!

- U Aziji je, tako negde.

- U Evropi, negde u Evropi.

- Srbija je bila deo Jugoslavije.

- To je negde tamo ka Grčkoj, Turskoj.

Nakon što su građani davali različite odgovore, usledilo je pitanje da li znaju neku poznatu ličnost iz naše zemlje, tu nije bilo dileme. Gotovo svi su odgovorili isto: Novak Đoković.

Nakon snimka iz Bostona, kamera se seli u Dubai, gde je jedan gospodin ne samo pogodio gde je Srbija, već je bio u poseti Beogradu.

"Mali deo Evrope, išao sam tamo, bio sam u Beogradu, lepa je zemlja", rekao je on. Kada je upitan da kaže koju poznatu ličnost zna iz naše zemlje odogovrio je:

"Znam, novine su pisale o njoj, Jelena Karleuša, pisalo se o njoj i njenom mužu, on sada igra u Kini", glasio je odgovor prolaznika, a mladić koji ga je ispitivao bio je prilično iznenađen.

Kako je izgledala cela anketa pogledajte u snimku ispod:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.