TIODOROVIĆ PONOVIO ZA ŠTA SE ZALAŽE MEDICINSKI DEO KRIZNOG ŠTABA! Svi su za kovid propusnice koje će važiti 24 sata
Branislav Tiodorović, Foto: Printscreen TV Prva

medicinski deo se zalaže za kovid propusnice na 24h

TIODOROVIĆ PONOVIO ZA ŠTA SE ZALAŽE MEDICINSKI DEO KRIZNOG ŠTABA! Svi su za kovid propusnice koje će važiti 24 sata

Prema njegovim rečima, svi bi trebalo da budu svesni druge strane priče o kovid propusnicama koje važe 24 sata, a to je mogućnost provere sprovođenja takve mere, a to u u Srbiji, kako kaže dr Tiodorović nije moguće

Objavljeno:

Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović ponovio da se medicinski deo štaba zalaže za kovid propusnice koje će važiti 24 sata. Najavio i produžen raspust.

On je gostujući na TV Prva izjavio da se ceo medicinski deo Kriznog štaba zalaže za uvođenje kovid propusnica koje bi važile 24 sata, ali istovremeno dodaje i da je odgovor na pitanje "da li je to realno" - nije.

Prema njegovim rečima, svi bi trebalo da budu svesni druge strane priče o kovid propusnicama koje važe 24 sata, a to je mogućnost provere sprovođenja takve mere, a to u u Srbiji, kako kaže dr Tiodorović nije moguće.

"Ako me pitate da li je realno - nije, jer ako nemate ni u Komunalnoj miliciji sve koji su vakcinisani, a niti ih imate dovoljno, ne može se to sprovesti. To bi značilo da imamo po jednog policajca za svakog građanina", istakao je Tiodorović.

On je podsetio da o tome ne odlučuje Krizni štab, niti njegov medicinski deo jer su oni savetodavno telo Vlade Republike Srbije.

(Espreso / b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.