Predsednik Vučić stigao na sahranu Marinka Rokvića: Pevač će počivati na Novom groblju
Aleksandar Vučić, Foto: Kurir

TUGA

Predsednik Vučić stigao na sahranu Marinka Rokvića: Pevač će počivati na Novom groblju

Marinko je najveći buket dobio od komšija

Objavljeno:

Komemoracija pevaču Marinku Rokvić koji je preminuo 6. novembra održana je, a potom su se svi uputili ka Novom bežanijskom groblju gde će pevač biti sahranjen, a opelo će biti služeno ispred hrama Svetog Tome.

Udovica Slavica i sinovi Marko i Nikola neutešni su zbog velikog gubitka, pa su sa bolom primali saučešće Marinkovih kolega sa estrade i prijatelja, kao i onih koji su cenili rad pevača.

Kasnije su stigli i Marinkovi prijatelji sa estrade Ana Bekuta sa Mirom Škorić i Aco Pejović. Tu je bio je Dragan Stojković Bosanac.

Marinkova grobnica nalazi se odmah iza crkve Sv. Tome gde će biti održano opelo. Aca Ilić, Biljana Jevtić i Endži Marić došli su na sahranu.

Pevači Beki Bekić i Željko Samardžić došli su na sahranu i sve vreme nosili maske poštujući epidemiološke mere. Vanja Udovičić i Miša Mijatović takođe su se pojavili.

Marinko je najveći buket dobio od komšija.

Marinkov dugogodišnji prijatelj i pevač Nenad Knežević Knez nije krio tugu kada je stigao među prvima na groblje. Takođe se pojavila Milena Plavšić.

Podsetimo, na komemoraciji su Ana Bekuta, Miša Mijatović i Radiša Urošević govorima rasplakali sve prisutne, a udovicu je posebno pogodio momenat kada je zasvirala harmonika. Tu su bile i snaje pokojnog pevača Bojana i Sara.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.