POTRESAN GOVOR ZVEZDINE LEGENDE NA KOMEMORACIJI MARINKA ROKVIĆA: Crveno-beli dres tik uz sliku pevača! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

ispraćaj na večni počinak

POTRESAN GOVOR ZVEZDINE LEGENDE NA KOMEMORACIJI MARINKA ROKVIĆA: Crveno-beli dres tik uz sliku pevača! (FOTO)

Poznati pevač Marinko Rokvić je preminuo 6. novembra, a u njegovu čast 11. novembra održana je komemoracija u Kamenoj sali Radio Beograda.

Objavljeno:

Zna se da je Marinko Rokvić bio veliki navijač Crvene zvezde, a tokom života je stekao i brojne prijatelje među fudbalerima kluba sa Marakane. Tako su neki od njih i bili na komemoraciji, između ostalih bili su tu Dragan Džajić i Boško Đurovski.

Upravo je Boško Đurovski bio jedan od njegovih najboljih prijatelja, fudbaler koji je za Zvezdu igrao od 1978. do 1989, a kasnije bio i njen trener.

Đurovski je doneo dres Zvezde, postavio ga pokraj slike Marinka Rokvića, a zatim održao potresan govor na komemoraciji, tokom kojeg je u nekoliko navrata sprečavao suze uz drhtavi glas

- Posle tvog koncerta u Sava centru, gde sam imao čast da budem u prvom redu, otišli smo u kafanu", ispričao je Đurovski. "U cik zore si zamolio sinove Nikolu i Marka da otpevaju jednu pesmu, koja nije bila tvoja. Mogao si da pevaš milion tvojih pesama, ali ti si - dragi moj druže - pokazao svoju veličinu, da nisi sujetan, da nemaš kompleksa, zamolio si da otpevaju pesmu Šabana Šaulića "Tamo iza onih brda", jer si se setio svoje majke i svog oca.

Espreso/SrbijaDanas/Lepota i zdravlje


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.