PRIZOR LEDI KRV!OTVORENA VEČNA KUĆA U KOJOJ ĆE POČIVATI PEVAČ: Biće zajedno sa svojim ocem koji je SVIREPO UBIJEN!
Foto: Ana Paunković, Kurir

pretužno!

PRIZOR LEDI KRV!OTVORENA VEČNA KUĆA U KOJOJ ĆE POČIVATI PEVAČ: Biće zajedno sa svojim ocem koji je SVIREPO UBIJEN!

Danas je sahrana Marinka Rokvića

Objavljeno: 14:15h

Pevač Marinko Rokvić preminuo je iznenada u subotu nakon duge i teške bolesti, a biće sahranjen u četvrtak, 11. novembra u crkvi Sv. Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju, a opelo će se održati u 14.30.

Marinko će biti sahranjen na istom mestu gde i njegov otac, a malo ko zna da je otac Marinka Rokvića nastradao tokom rata u Bosni i Hercegovini.

Marinko Rokvić
foto: Kurir

Podsetimo, Marinko je preminuo od posledica duge i teške bolesti kancera pankreasa, a njegova želja bila je da se o tome ne komentariše u javnosti, što su oni i ispoštovali. Njegova supruga Slavica je sve vreme bila pored pevača, sve do poslednjeg dana, a on je želeo da izdahne u porodičnoj kući na Koštunjaku, što mu je i ispunjeno.

Marinko Rokvić
foto: Kurir

Jednom prilikom pokojni pevač otvorio je dušu i priznao sve o gubitku.

- Najteži trenutak u životu mi je bio gubitak oca kada je Krajina pala. To se ne zaboravlja. Niko se nije nadao da će se to izdešavati. Igra sudbine. Otac nije hteo da ode sa svog ognjišta, imao je 75 godina, nije učestvovao u ratu, nikom ništa loše učinio, pomagao je svima. Ubijen je na kućnom pragu - rekao je Marinko u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Bonus video:

00:28

Sahrana Marinka Rokvića na Bežanijskom groblju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.