ON JE MUŠKA ŽRTVA NADRILEKARKE OLGICE! Espreso došao do JEZIVE slike unakaženog mladića, SPALILA MU DEO LICA (FOTO)
Žrtva Olgice Markanović, Foto: Emilija Jovanović, Printscreen/ Instagram

užas

ON JE MUŠKA ŽRTVA NADRILEKARKE OLGICE! Espreso došao do JEZIVE slike unakaženog mladića, SPALILA MU DEO LICA (FOTO)

Ekipa portala Espreso našla je novu žrtvu ove samoprozvane doktorke koja je već uveliko u pritvoru zbog svojih zlodela

Objavljeno: 15:34h

Veliku buru u javnosti podigla je nadrilekarka Olgica Markanović koju su žrtve estetskih zahvata optužile da im je unakazila lice zbog opasnih tretmana.

Od tada se gotovo svakodnevno po društvenim mrežama dele nimalo prijatne fotografije na kojima se vide unakaženi pacijenti, a svima je zajedničko to što iza zahvata stoji ime nadrilekarke Markanović.

Ekipa portala Espreso našla je novu žrtvu ove samoprozvane doktorke koja je već uveliko u pritvoru zbog svojih zlodela.

U pitanju je muškarac Slavko C. (26) kome je Olgica u avgustu mesecu bukvalno spalila nos takozvanim "Plasma penom", pa je bio prinuđen da spas potraži u Eterna centru kod doktorke Tanje Radenkov Medenice, specijalizanta plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije.

Na slikama se vide duboki ožiljci od lošeg estetskog tretmana, a isti laser nadrilekarka Markanović koristila je u brojnim drugim zahvatima, pa se tako slične slike mogu pronaći na Internetu.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

- Došao sam kod njih u centar, sačekao sam nešto manje od pola sata da završe sa pacijentkinjom pre mene. Kada je devojka izašla spaljenog lica, već me je malo hvatala panika, ali sam bio odlučan da to odradim. Olgica je počela da me prži laserom, a da mi prethodno nije dala nikakvu anesteziju, pod izgovorom da će joj tako biti lakše da radi, jer u tom slučaju neće doći do otoka, pa će videti kako da oblikuje nos. To su bili nenormalno, jaki i čudni bolovi. Stezao sam zube od muke, plakao i preznojavao se i molio Boga da se što pre završi, ali naravno nije se tako brzo završilo. Trajalo je čak sat i po- izjavio je ranije Slavko za Blic i dodao:

- Nakon operacije nos mi je ceo bio spržen, osećala se paljevina, krv se slivala sa novonastale rane. Bio sam malo uplašen, ali su mi rekle da će to kroz 15 dana da prođe. Međutim, kako je vreme prolazilo jasno je bilo da se situacija ne menja na bolje, ožiljci su i dalje tu. Otišao sam na drugi tretman, i ponovo mi je laserom pekla po svežim ranama. Bolovi su bili veći nego prvi put. U tom očaju opet sam se javio Olgici. U svom dvorištu ubrizgala mi injekciju "Kenalog" u ožiljak jer se kako je rekla formirao keloid. To je izvela nesterilno, bio sam šokiran, tada sam video sa kime imam posla.

Podsetimo, prema optužnici Olgice Maraknović, u kojoj je predloženo da bude osuđena na tri godine zatvora, navodi se da je uređajem "plazma pen" izvodila zahvate za koje nije imala sertifikat niti licencu. Kako se sumnja, pojedine pacijentkinje zadobile su opekotine drugog i trećeg stepena.

Markanovićeva je uhapšena 1. juna i od tada je bila u pritvoru, a na poslednjem ročištu mera je preinačena u kućni pritvor. Optužnim predlogom tužilaštvo je tražilo od suda da Markanovićku osudi na tri godine zatvora, a njenu saradnicu J.T. na godinu dana zatvora.

(Espreso/ Vanja P.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.