CRNE USKE HELANKE, PUŠTENA KOSA, OZBILJAN IZRAZ LICA! Barbi doktorka došla na SUD u zanimljivoj kombinaciji (FOTO)
Olgica Markanović stiže na suđenje, Foto: Ana Paunković

OPUŠTENA VARIJANTA

CRNE USKE HELANKE, PUŠTENA KOSA, OZBILJAN IZRAZ LICA! Barbi doktorka došla na SUD u zanimljivoj kombinaciji (FOTO)

Sud joj je izdao upozorenje da će se, ukoliko prekrši bilo koju od navedenih mera, prethodna mera pritvora vratiti na snagu...

Objavljeno: 14:09h

Danas je održano suđenje nadrilekarki Olgici Markanović, a posebnu pažnju privukao je njen stajling s obzirom da se, za razliku od prošlog puta kada je nosila elegantnu dugu haljinu, sada pojavila gotovo neprepoznatljiva.

Sudeći po fotografijama koje su napravljene posle završetka procesa, Olgica se pojavila u neočekivanoj kombinaciji na suđenju, a pažnju je privukao i nejn ozbiljan izraz lica, što je i razumljivo, s obzirom koliku važnost nosi ovaj sudski proces.

Pogledajte i sami fotografije Olgice Markanović na kraju suđenja i sami procenite njenu odevnu kombinaciju.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Podsetimo, Prvi osnovni sud odlučio je danas da se nadrilekarka Olgica Markanović brani sa slobode, te joj je iz tog razloga određen kućni pritvor.

Markanovićeva, tokom trajanja kućnog pritvora, ne sme da koristi Internet, njoj se zabranjuju posete drugih lica, osim majke i sestre, a u stanu može biti samo njen maloletni sin. Stan može napustiti samo u slučaju potrebne hitne medicinske pomoći.

Istovremeno, Sud joj je izdao upozorenje da će se, ukoliko prekrši bilo koju od navedenih mera, prethodna mera pritvora vratiti na snagu.

(Espreso/ Vanja P.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.