VULIN NAGRADIO ŠKOLSKOG POLICAJCA I VATROGASCA-SPASIOCA: Kada se pozornici vrate na ulice život građana biće bolji
Aleksandar Vulin, Foto: MUP

važno

VULIN NAGRADIO ŠKOLSKOG POLICAJCA I VATROGASCA-SPASIOCA: Kada se pozornici vrate na ulice život građana biće bolji

„Svojim marljivim radom, svakodnevnim podvizima, gestovima, pažnjom i iskrenom brigom za zajednicu i građane potvrđujete činjenicu da srpska policija zaista jeste u službi svojih građana, da to nije kliše, već istina

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin nagradio je danas policijskog službenika Policijske stanice Mladenovac Radišu Savića i vatrogasca-spasioca iz Kikinde Aleksandra Taleskog zbog izuzetne posvećenosti poslu, ali prvenstveno posvećenosti zajednici, deci i najstarijim sugrađanima.

„Svojim marljivim radom, svakodnevnim podvizima, gestovima, pažnjom i iskrenom brigom za zajednicu i građane potvrđujete činjenicu da srpska policija zaista jeste u službi svojih građana, da to nije kliše, već istina.

Školski policajac Savić, koji je zbog svog besprekornog rada i brige za decu dobio najviše pohvale od strane nastavnika, roditelja i same dece iz mladenovačke osnovne škole i požrtvovani vatrogasac-spasilac Taleski, koji je van dužnosti u svom komšiluku spasao nepokretnu baku iz požara, dokaz su da solidarnost i briga o drugima nije nestala. Ali, vaši podvizi ukazuju i na značaj važnosti postojanja policajca pozornika", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

„I zato vraćamo policajce pozornike na ulice, koji će voditi računa o svakom kvartu, svakom školskom dvorištu, koji će poznavati svako dete, roditelja, baku, deku, kome će sugrađani moći da se obrate i zatraže pomoć", naglasio je ministar policije.

„Do kraja godine 400 policajaca pozornika naći će se na ulicama najvećih gradova u Srbiji, oni će biti na usluzi svojoj zajednici. Kada se pozornici vrate na ulice svakodnevni život građana biće bolji i lakši, a naši kvartovi i školska dvorišta bezbednija", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.