"NAŠ BUDŽET KONSTANTNO RASTE": Vulin se osvrnuo na politiku Aleksandra Vučića i najavio nova ULAGANJA
Aleksandar Vulin, Foto: MUP

odlično

"NAŠ BUDŽET KONSTANTNO RASTE": Vulin se osvrnuo na politiku Aleksandra Vučića i najavio nova ULAGANJA

Ministar policije je istakao da bez velikih ulaganja nema ni ozbiljne policije i da će srpska policija biti jedna od najopremljenijih

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin gostujući u jutarnjem dnevniku Radio televizije Srbije istakao je da, zahvaljujući politici predsednika Vučića budžet Srbije, kao i Ministarstva unutrašnjih poslova konstantno raste, i najavio nova ulaganja u razvoj srpske policije, ali i značajno povećanje plata za njene pripadnike.

„Naš budžet konstantno raste zahvaljujući politici predsednika Vučića. Imali smo teške i bolne reforme i 2012. i 2014. godine, ali evo danas su se isplatile.

Zahvaljujući politici predsednika Vučića, naš budžet je daleko puniji nego što je bio. Ministarstvo unutrašnjih poslova će nastaviti sa ulaganjem, na prvom mestu u standard svojih pripadnika. Naše plate u odnosu na prosek u Srbiji su zaista veoma velike, a biće i još veće i to je nešto što stvarno treba da nas raduje, ali znate kad vidite rezultate pripadnika Ministartsva unutrašnjih poslova, kad vidite da smo u ovih godinu dana razbili 21 organizovanu kriminalnu grupu, da smo razbili neke od najsurovijih klanova u Evropi, kada vidite da se zaista bezbednost na ulicama značajno poboljšava - vredi, vredi svako ulaganje u te ljude", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Ministar policije je istakao da bez velikih ulaganja nema ni ozbiljne policije i da će srpska policija biti jedna od najopremljenijih.

„Nakon usvajanja ovog budžeta, ja očekujem da ćemo biti možda i jedna od najopremljenih policija u regionu", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, gostujući u jutarnjem programu RTS-a.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.