ESPRESO NA SUĐENJU BARBI DOKTORKI! Olgica stigla u Drugi osnovni sud u CRNOJ DUGAČKOJ HALJINI, VIDNO NERASPOLOŽENA
Suđenje Olgici Markanović, Foto: Printscreen/Google Maps, Instagram

počelo suđenje

ESPRESO NA SUĐENJU BARBI DOKTORKI! Olgica stigla u Drugi osnovni sud u CRNOJ DUGAČKOJ HALJINI, VIDNO NERASPOLOŽENA

Olgica M. se u pritvoru nalazi od hapšenja 1. Juna

Objavljeno: 14:28h

Suđenje Olgici Markanović i njenoj saradnici Jasmini T. počelo je danas iz drugog puta u Drugom osnovnom sudu u Beogradu u sudnici broj 10 zbog optužbi za neovlašćeno preduzimanje estetskih zahvata na pacijentima, za koje nemaju licencu počeće dana.

Kako reporteri Espresa javljaju Olgica je u sud došla sa lisicama na rukama, u crnoj haljini, vidno neraspoložena, a ispred suda nalazi se veliki broj pripadnika obezbeženja.

Podsetimo, Na prošlom suđenju koje je odloženo zbog izostanka Jasmine T, koja je pred porođajem u 8. mesecu trudnoće, više od dva sata se raspravljalo o pritvoru Olgice M., koja je na kraju ostala u pritvoru jer je sud odbio predloge advokata odbrane koji su tražili ukidanje pritvora, ili zamenu kućnim pritvorom.

Optužnim predlogom tužilaštvo je tražilo od suda da Markanovićku osudi na tri godine zatvora, a J.T. na godinu dana zatvora.

Olgica M. se u pritvoru nalazi od hapšenja 1. Juna.

Olgica M. i J. T. se terete da su krivično delo izvršile od 1. maja 2020. godine do 1. marta ove godine u neregistrovanom "medicinsko-estetskom centru Tayas" u Beogradu, u ulici Drinička br. 8a, tako što su neovlašćenom i nepravilnom upotrebnom sredstva "plazma pen" prouzrokovale trajna oštećenja na tretiranim delovima lica oštećenih u vidu dubokih opekotina drugog B i trećeg stepena.

Istovremeno su primenjivale nedopuštene injekcije lokalne anestezije "lidokain - hlorida" koja je predstavljala rizik po život oštećenih u slučaju alergijske reakcije usled nepostojanja antišok terapije i edukacije okrivljenih, kao i same primene uređaja "plazma-pen" zbog korišćenja struje.

Olgica M. je nakon hapšenja na saslušanju u tužilaštvu negirala da se bavila nadrilekarstvom, odnosno medicinskim zahvatima za koje nema licencu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.