ISPLIVAO SNIMAK PALJENJA AUTOMOBILA SNAJPEROVE LJUBAVNICE U NS: Polio ih benzinom, pa buknula EKSPLOZIJA! (VIDEO)
Zapaljeni automobil, Foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/192_RS

novi sad

ISPLIVAO SNIMAK PALJENJA AUTOMOBILA SNAJPEROVE LJUBAVNICE U NS: Polio ih benzinom, pa buknula EKSPLOZIJA! (VIDEO)

Automobili su zapaljeni u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu oko ponoći.

Objavljeno: 10:50h

Nakon što je potvrđeno da su sinoć u Novom Sadu zapaljeni automobili koji pripadaju ljubavnici Slobodana Milutinovića Snajpera i njenom ocu. Na snimku sa nadzornih kamera se vidi kako jedan muškarac prilazi parkiranim automobilima, poliva ih benzinom, pali i dolazi do eksplozije. On odmah treće da beži sa lica mesta.

Da su u pitanju automobili U. J. i njenog oca, potvrdili su članovi porodice prebijene devojke. Njene majka i sestra bi sutra navogn trebalo da se pojave na sušenju Slobodanu Milutinoviću Snajperu kao svedoci, i da daju iskaz koji bi mogao biti ključan u postupku koji se vodi protiv njega, prenose mediji.

Kako je javio nsuzivo.rs, automobili BMW X5 i mercedes A klase planuli su sinoć u Stražilovskoj ulici oko ponoći. Plamen je vrlo brzo progutao skupocene automobile. Komšije koje su se zatekle na licu mesta kažu da je plamen bio veliki i da su odmah pozvani vatrogasci koji su brzo stigli.

Na sreću, niko nije povređen.

Sloba Snajper je 20. septembra uhapšen zbog sumnje da je pretukao svoju ljubavnicu U. J, čiji je auto noćas izgoreo. To, navodno, nije bio prvi put da se iživljavao nad njom.

Pogledajte kako su upaljeni automobili:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.